Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 Support- Groźba sądem.

Bradas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, co o tym sądzicie?

Napisałem na support że, nie dostałem PD i 3ręki za zakupy w IS (robiłem pierwszy raz na tym koncie) a tu taka odp.

Witaj xxx,

Oferta darmowego PD na 7 dni obejmuje pierwszy zakup w IS tylko poprzez kupno w grze - nie na stronie. Czyli jeżeli kupił pan na stronie to nie dostanie pan gratisu.

Z poważaniem,

Yarrin

Mistrz gry, serwer Solar

Po krótkiej spinie po tym jak się dowiedziałem że oferta jest aktywna tylko poprzez zakupy w grze odpisałem

Jaa pierdole. Ale zdzierstwo.

Po chwili taka odp.

Witaj xxx,

Szanowny graczu Twoje zgłoszenie zostało zapisane i przeniesione do archiwum. Powodem tego jest użycie poprzez Twoją osobę wulgaryzmu i/lub zniewagi w stosunku do wolontariusza, działającego w zespole metin2.pl. Jeżeli podobne treści będą się powtarzały problem zostanie zgłoszony do organów ścigania jako zniesławienie, co jest karalne z kodeksu karnego. W momencie zgłoszenia tego faktu do organów ścigania, Twój administrator sieci (Dane o usługodawcy zaczerpane z IP ) będzie musiał udostępnić wszystkie logi organom ścigania, dokonane z twojego komputera. Myślę że jako gracz pełnoletni nie będzie Ci miło jeżeli taki temat zostanie nagłośniony. Natomiast jeżeli jesteś osobą niepełnoletnią zrobisz tym niemiła niespodziankę swoim rodzicom.

Tak więc strzeżcie się, i nie wyklinajcie na support =)

yyy, i mam rozumieć że nic mi nie grozi tak? Chyba że znowu będę wyklinał?

Pozdrawiam.

Opublikowano

Weź mogą Ci naskoczyć. Straszą tak od początku metina. Zniesławienie? Nie widzę, żebyś ich jakoś obraził. Po prostu pod nosem burknąłeś ja pierdole ;d Gdybyś napisał pierdol się to wtedy może by coś było. Od kiedy zajmują się wulgaryzmami? Gdyby o to sądzili to na wolności zostałyby tylko zakonnice ;d

Wszystkie moje strony :)

http://goo.gl/YvP870

Opublikowano

Nic Ci teraz nie grozi jak im nic nie odpisałeś, ale zdzierstwo w c... z tego gf.

noo strasznie, i sobie nie poboce z PDkiem :P

i odpisałem, ale tylko to:

Oczywiście przepraszam za moje zachowanie, ALE.

Bardzo się wkurzyłem ponieważ zależało mi na PD. Specjalnie wysłałem SMS i nie dostałem tego gratisu. Jednak tu głupie że tylko po zamówieniu w grze dostaje się ten gratis.

Moja głupota nie zna granic, po prostu się wkurzyłem za co bardzo przepraszam.

Pozdrawiam

Weź mogą Ci naskoczyć. Straszą tak od początku metina. Zniesławienie? Nie widzę, żebyś ich jakoś obraził. Po prostu pod nosem burknąłeś ja pierdole ;d Gdybyś napisał pierdol się to wtedy może by coś było. Od kiedy zajmują się wulgaryzmami? Gdyby o to sądzili to na wolności zostałyby tylko zakonnice ;d

mam nadzieje że

mogą mi naskoczyć

bo szczerze powiem trochę się wystraszyłem :)

Opublikowano

Sprawdź na stronie metin2.pl, jak dostać te premium, jeżeli nie ma tam napisane, że trzeba przez metka a nie strone, to możesz ciągnąc tą sprawę, tzn. napisać, że zgłosisz ich na policje, może coś wyciągniesz. Myślę, że nic ci nie grozi, wyzywałem ich kiedyś za niesłusznego bana i nic nie zrobili.

h6IduA1.png

Opublikowano

Hahaha leje

xD napisał tylko Ja pierdole ale zdzierstwo to gdzie go zniesławił? On tylko stwierdził, że is to jest zdzierstwo a is to jest rzecz a nie człowiek to jak to zniesławił? To is pójdzie do sądu ? :D

Jakiś nie elokwenty 19 latek chciał się popisać swoim zjebanym myśleniem

:)

Nic Ci nie grozi.

Opublikowano

Na Twoim miejscu zgłosił bym tego gma w ogóle do głównego Admina,bo to jest jakaś herezja i kpina,mogłeś nawet do niego napisać ze nasrasz mu do mordy jak nie da ci pd a i tak nic by ci nie zrobił.

Opublikowano

Nie mogą Ci nic zrobić. Nastraszyli cię. Za wulgaryzmy nie pójdziesz do sądu. To takie dzieci, lubią straszyć. ^_^

Słyszymy i widzimy tylko to, co jesteśmy zdolni pojąć.

Opublikowano

co ty... Więcej by czasu zmarnowali niż pożytku z tego "ściagania". Nie masz co się obawiać, nie będą szukać Ciebie za taki tekst.

Hahaha leje

xD napisał tylko Ja pierdole ale zdzierstwo to gdzie go zniesławił? On tylko stwierdził, że is to jest zdzierstwo a is to jest rzecz a nie człowiek to jak to zniesławił? To is pójdzie do sądu ? :D

Nic Ci nie grozi.

Ja myślę, że ta odpowiedź nie była napisana przez tego gm'a tylko skopiowana i pewnie każdemu te kilka zdań wklejają do odpowiedzi w przypadku "zniesławienia" nie ważne czy to kogoś zniesławia. ^_^

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Hahaha leje

Nic Ci nie grozi.

19-latka :)

Na Twoim miejscu zgłosił bym tego gma w ogóle do głównego Admina,bo to jest jakaś herezja i kpina,mogłeś nawet do niego napisać ze nasrasz mu do mordy jak nie da ci pd a i tak nic by ci nie zrobił.

hhehehehhe :)

japierdole. to ja juz powinienem siedziec za to ciskanie ich o.O

kiedy ich wyzywałeś? :P

szczerze mówiąc trochę się przestraszyłem. ^^

Bywalec
Opublikowano

Idź weź najpotrzebniejsze rzeczy i wyjedź na koniec świata. Może Cię nie złapią. W tym momencie to Ty możesz ich pozwać za zastraszanie ;c. Oczywiście nie martw się,nic Ci nie mogą zrobić. Ja prywatnie nie widzę tutaj żadnej obrazy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...