Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wirek czy Chmurka ?

Kubanczyk023

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli nie umiesz grać Ninją, nie ogarniasz tej postaci, nie umiesz bugować skilli to wybierz Chmurkę. Jeśli jest inaczej, weź Wirka.

Opublikowano

Proponuje chmure, poniewaz nie działaja na nia absy i co za tym idzie ma niezłe dmg w przyabsowanych typkach, nastepnym argumentem jest to, że wirekiem mało kiedy uderzysz 3x, a chmura uderze proponuje chmure, poniewaz nie działaja na nia absy i co za tym idzie ma niezłe dmg w przyabsowanych typkach, nastepnym argumentem jest to, że wirekiem mało kiedy uderzysz 3x, a chmura uderze jeden raz. Ale mocno i porzadnie. Tak wiec chmura

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Chcialbym zauwazyc ze zalozyciel tematu sie juz dawno wypowiedzial ze wybral chmurke.

W sumie to tez bym wybral chmurke. Latwo wbic do g1 (ku kosztuja o polowe mniej niz w wirku)potem to tak jak we wszystkim ale na g1 jest pro.

Atak dziala zasiegowo czyli nie trzeba podchodzic.

Zawsze trafiasz.

Przy wirku czesto nie dopuszczaja do zrobienia combo.

I ja robie wirek jako przedostatni skill bo strasznie drogi .

Mam build zasadzka-szybki-chmura-wirek-krycie.

I sie sprawdza wydalem na zasadzke troche odpoczywam przy szybkim i chmurze a potem wirek i krycie

Tyle ode mnie

Arkantes s11

Nick: relt

Opublikowano

wirek

mam daggera na pl 90lv i o wiele lepiej sprawdza się chmurka w wojenkach czy zadymach bo ciężko na kimś combo chmurką

ale na pvp lepszy jest chyba jednak wirek

więc jak masz wbic większy lv to chmura jak nie to wirek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...