Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MINECRAFT MAŁO FPS NA DOBRYM KOMPIE

Kalik17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam w minecrafcie mam około 60 - 70 fps

mój komputer

Intel i5 2500 3.30Ghz

Ram 8Gb 1600Mhz

Grafika msi radeon hd6850 1gb ddr5

Windows 7 64bit

i pytanie brzmi dlaczego mam tak mało fps. ok do jest przyzwoity winik ale dziwi mnie dlaczego jak czytam inne fora to ludzie o wiele gorszym sprzecie z grafika 512 Intel Quad 2 cos tam Ghz maja 100 - 200 Fps odrazu mówie ze stery do grafiki mam najnowszę i komputer co po formacie i nie che widzieć odpowiedzi co niektórzy grają na 25 fps i niemarudzą ale martwi mnie ze na takim kompie taki wynik. Dzieki

Opublikowano

mówie odrazu nie che wgrywac instalwac żadnych modów. itp itd. myslicie ze przyczyną spadku fps może byc zamało ramu ? mówie ze minecrafta mam pirata ale jezeli inni graja na słabszych kompach i nic nie robią przy minecrafcie i mają wiecej fps ?

http://www.mpcforum.pl/topic/551221-pytanie-do-uzytkownikow-jaki-macie-sprzet-i-ile-wyciagacie-fps/ tu jest temat i patrząc na ilosc fps przy takich sprzętach a mój wcale od poniektórych gorszy to mam mało fps .:/

Opublikowano

Ja nie mam aż tak świetnego kompa

intel core 2 duo 2.2 ghz 2gb ramu ddr2 800mhz i geforce 630 2gb 128bit i mi mc chodzi na 80-90 fps bez a z optifinem mam ok 160

Zakus :)

Opublikowano

no własnie a ja mam troszeczkę lepszy komputer i fps jak widac :/

Jest ktoś jeszcze wstanie mi pomóc ?

Opublikowano

nie da rady bez zadnych modów ?:/ spodziewałem się ,że przy takim kompie nie będe miał żadnych problemów :/

ale dzięki.

Opublikowano

Ja mam ATI Radeon 6570 HD 2GB, Pentium Dual Core 2,5GHz, 4GB Ram ... i bez optifine itd. mam 40-50 FPS ;/

Pomogłem ?! Daj lajka !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...