Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem ze steam.

skip99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam taki problem a mianowicie mój kolega. Założył dawno temu steama i zapomniał hasła e-maila na który zakładał steam.

Pewnie się już domyślacie o co chodzi, kolega zrobił formata i jak zainstalował steama wyskoczyło mu że loguje się na innym kompie...

Chcieliśmy napisać do supportu ale tam trzeba pisać po angielsku a że ja jeszcze chodzę do podstawówki a on zaczął się dopiero uczyć angielskiego (1 gim.) nie możemy tego zrobić z wiadomych przyczyn.

Proszę was o przetłumaczenie tego tekstu i o napisanie tego co jest jeszcze potrzebne do wysłania tej wiadomości steam'owi.

Witam.

Założyłem swoje konto steam całkiem dawno temu, i zapomniałem hasła do e-maila na który zakładałem konto, hasła nie mogę odzyskać ,ponieważ aby to zrobić muszę wysłać SMS z numeru którego już nie posiadam.

Sformatowałem komputer i po ponownym zainstalowaniu steam, zalogowałem się do konta lecz pojawiła się informacja o tym ,że loguje się z innego komputera i trzeba wpisać kod który został wysłany na maila, lecz jak wcześniej pisałem zapomniałem do niego hasła. Nie wiem co zrobić. Gry które miałem na koncie to : Call Of Duty Modern Warfare 3, Counter Strike 1.6, Counter Strike Source, Left4Dead, Homefront.

Mój nick: olczaczek15

E-mail: [email protected]

Mój aktualny e-mail: [email protected]

Opublikowano

A nie lepiej podać cd keya ? Steam kupowałem jakies 5 lat temu z pudełeczkiem :> i z tego co pamiętam w środku jest kartka z cd keyem aktywacji gry - i z tego co pamietam wystarczyło podać ten o to cd key aby odzyskac konto ?;)

Opublikowano

No to już stracone konto, tak to jest jak się same keye kupuje i ich nie zapisuje gdzieś, przynajmniej MW3 mógł boxa kupić, żeby mieć na półce, a tak teraz nie ma już nic, konta nie odzyska bo zna jedynie email, a tak może każdy spróbować komuś ukraść konto, a nawet nie ma już numeru, którego użył tam.

fs.png

Opublikowano

Sytuacja opanowana kolega napisał do gościa od którego kupywał keya i wysłał mu jeszcze raz tego co aktywował już.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...