Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Terraria Offline kto pomoże ?

garguleczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam jeden komputer w domu, na nim zainstalowana terraria, zaś 2 w innym miejscu gdzie nie mam dostępu do internetu, no a że jestem maniakiem gry terraria chciał bym pograć.

Powiedźcie bo chcę nagrać sobię CD z gotową terrarią żeby przekopiować i grać... ale jak

Żeby steam się nie aktualizował

i oczywiście ten nieszczęsny .NET framework

Gdzie mogę pobrać tego .NET bez zbędnego dociągania z sieci bo zawsze się zdażyło że te 20 mb potrzebował czegoś pobrać, chciał bym czegoś na gotowo, czyli gotowy netframework no i ta terraria...

jak to zrobić ?

jeśli ktoś przygotował by mi gotową jedną instalkę z wszystkim specjalnie dla mnie oddam jeden kod terrari na steam :)

Myślę że to uczciwa cena :)

terraria nie musi byc orginał bo orginał i tak mam więc pirat to jak by kopia zapasowa a takową legalnie mogę posiadać

Opublikowano

Steam ma tryb offline, można spokojnie grac w gry bez połączenia z siecią (Steam -> Go offline). Tryb włącza się automatycznie, gdy nie masz połączenia z żadną siecią. Skąd ściągnąć instalki "offline" nie mam pojęcia, jutro coś poszukam.

Nie dostaniesz tu linku do pirata, a i nie polecam nikomu podawać :)

Opublikowano

Nazwę tu kopię bezpieczeństwa, ponieważ mogę mieć jedną kopię oryginalnego oprogramowania.

Więc to nie pirat, najbardziej zależy mi na tym co zrobić by grać na komputerze który nie ma internetu kompletnie, wiecie czy w wersji pudełkowej jest potrzebny steam czy jest tam już wszystko ?

Opublikowano

Frameworka masz na str

http://www.microsoft.com

ten 2 program tez tam gdzies byl poszukaj ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...