Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Program do nagrywania bez dropu fps .

McTwissT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam do was pytanie jakie znacie programy który będą dobrze nagrywać League of legends jak i inne gry bez spadu fps ,

Próbowałem nagrywać Frapsem i Bandicam lecz moje fps'y z 60-70 spadają do 20 .

Mój sprzęt :

intel core i5 2,27ghz

4,00gb ramu

Ati mobility radeon hd 5650

windows 7 ultimate 64 bit

Z góry dziękuję za podpowiedzi ;)

LM7fs.jpg

Opublikowano

Daje ci tutaj full wersje frapsa, która powinna pięknie chodzić :) Przynajmniej u mnie sprawuje się bardzo dobrze. FPS'y prawie wcale się nie zmniejszają :)

http://rapidgator.net/file/22823971/setup_fraps_354_full_UP.BY.LUKASZ1950.rar.html

Upload wykonany przeze mnie także nie masz się co martwić :)

Opublikowano

Nagrywaj LoLReplay , sam go używam . Zero spadku FPS , nawet o jeden - pliczki ważą po 6 mb a nagrywa w 720p :O Potem odtwarzasz LoLReplay i nagrywasz frapsem . Troszke więcej roboty , ale FPSy nie spadają

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

Dzięki popróbuję tych nowych programów oraz LolReplay . Jeszcze raz dzięki za odpowiedzi ;)

LM7fs.jpg

Opublikowano

Ja normalnie nagrywam frapsem i wgl fps nie spadają. Być może to kwestia ustawień, daj ss ustawień frapsa.

Opublikowano

XSplit nagrywa piksele , nie gre :X Farex pokaż swoje ustawienia bo nigdy sie tym nie bawiłem i lagowało jak skurwysyn

pZF9f.jpg

Moje Tuty:

Opublikowano

Spokojnie nagrywam tym frapsem , nagrywam , nagrywam a tu jeb , koniec miejsca na dysku . Skończyło sie nagrywać , skończyłem mecz a tu patrze , 40 minut meczu prawie 40 GB :O , nie - zostaje przy pliczkach 6mb LoLReplay , jakość jest taka sama :F

pZF9f.jpg

Moje Tuty:

Opublikowano

Spokojnie nagrywam tym frapsem , nagrywam , nagrywam a tu jeb , koniec miejsca na dysku . Skończyło sie nagrywać , skończyłem mecz a tu patrze , 40 minut meczu prawie 40 GB :O , nie - zostaje przy pliczkach 6mb LoLReplay , jakość jest taka sama :F

omg.... musisz to przekonwertowac.. w HD 10min ma kilka/kilkanascie MB

@DOWN2 Camtasia Recorder nie jest do gier ..

Hejo

Opublikowano

omg.... musisz to przekonwertowac.. w HD 10min ma kilka/kilkanascie MB

Fajnie by było lecz narazie moje jedyne rozwiązanie to LoLReplay , mój dysk poszedł sie jebać i teraz jestem z dyskiem 70GB , starczy na gry i inne pierdołki ale nie na 1 film 40 GB i jeszcze miejsca na konwert .

pZF9f.jpg

Moje Tuty:

Opublikowano

Próbowałeś Camtasią Studio ?

A i owszem , lecz jakość jest o wiele niższa .

pZF9f.jpg

Moje Tuty:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...