Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MocarCraft [Freebuild] [premium:Nie] [PvP:Tak] [wl:Nie] [10 slotów] [serwer:Dedykowany]

▒Kiszka▒

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

G.png

strzalka.gifNazwa serwera: MocarCraft

strzalka.gifIP serwera: 178.32.201.181:8029

P.png

strzalka.gifRodzaj Serwera:

strzalka.gifHosting Serwera: Dedykowany

strzalka.gifPvP: Tak

strzalka.gifPotwory: Tak

strzalka.gifZwierzeta: Tak

strzalka.gifPremium: Nie

strzalka.gifSloty: 10

strzalka.gifBiala Lista: Nie

strzalka.gifNether: Nie

strzalka.gifPluginy: Powiem tylko, że jest dużo anty cheaterskich

strzalka.gifZałoga: [Root]KichaMCPL [Admin]Robotinvasion [Admin]TheDjMuza [KidAdmin]fokusOP [KidAdmin]MetalRooM3 [KidMod]enemyss

D.png

strzalka.gifElo, na początek by nie było, że to noobski server bo tylu adminów, to jest server posiadający 3 frakcje.

Mocarni-Honorowi i mężni

Assasyni-Źli i okrutki

Handlarze-pokojowi i bogaci

Dokładna fabuła na stronie servera link na servie.

Adminami tych gildii są wyżej wymienieni admini. Na początek wybierz gildię po 2 napisz do jej założyciela po 3. walcz ku chwale.

Nasz ts to ts.mineserv.eu kanał 36, ale nie długo będziemy mieli własny.

NIE SZUKAMY OPÓW więc jak przyjdzie jakiś noob na server i 1 co to mogę op albo czy nabór może się liczyć z permem.

POZDRAWIAM

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

@ref

Ponieważ każdy mi pisze 5 razy tą samą wiadomość typu : ,,Admin dodaj xxxx do działki,, bez odstępu czasowego, zainstalowałem SpamGuard.

Dodatkowo wnerwiało mnie też, że jak jakiś spór to każdy mi na msg spamował wiadomościami typu ,,Nie słuchaj go on jest głupi,, i 1 tak i 2 to samo więc zablokowałem graczom możliwość /msg i VIP ją ma

MPC Hejter Team Leader

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie jest off, ale wróciłem z wakacji i zauważyłem, że wersja jest 1.3.1 i pluginów szukam, a on jest opłacony do chyba 23 sierpnia potem zwiększam do 15 sl

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

@ref dodano Gracz+ 3zł z vat lub za pomoc przy servie oraz SVip sms za ok. 30zł więcej na servie oraz robimy historyczny labirynt ;)

MPC Hejter Team Leader

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...