Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Moja strona się nie ładuje tylko u mnie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziś założyłem swoje forum na wykupionym silniku IP.Board. Jako hosting wybrałem 000webhost.com, gdyż najpierw chciałem wszystko przetestować. Od 9 rano konfigurowałem swoje maleństwo, jednak o 12 strona przestała mi się ładować :( Myślałem, że to wina darmowego hostingu, ale ku mojemu rozczarowaniu mój kolega z łatwością mógł wejść na forum, zalogować się i poruszać się po nim... Postanowiłem użyć proxy i "zmienić" ip. UDAŁO SIĘ, wszedłem... Ale co z tego? Jak z mojego własnego domowego ip nie moge...

Wiecie w czym problem? Udałem się do Cpanelu webhost i tam sprawdziłem liste zablokowanych ip, jednak jest pusta :)

Opublikowano

Moim zdaniem sprawdzanie innych hostingów to nie jest najlepszy pomysł, IPB długo się dodaje... Czyszczenie ciasteczek nic nie daje, poza tym sprawdzałem na innych przeglądarkach i na laptopie który ma to samo IP co ja i jest to samo...

SS: beztytuuezn.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Opublikowano

Długo? To zależy od internetu. Niestety, chyba będziesz musiał dodać na inny hosting jeśli dalej masz ten problem. Nigdy się z tym nie spotkałem, także wiecej poza tym nie doradzę.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Ja się spotkałem :) Miałem podobny przypadek, na tym samym hostingu. Tylko, że wtedy to była inna strona, mojej sieci serwerów. Miałem tak cały dzień, potem już wszystko śmigało. Teraz napisałem temat bo myślałem, że wcześniej jakoś to naprawiłem, ale widzę, że to raczej nie to.

Jeżeli jutro będzie tak samo. To odświeżę temat i może spróbujemy czegoś innego.

Dziękuje i pozdrawiam.

Opublikowano

a co Ci zwraca ping na tą domene? to wina Twojego dostawcy/dnsów musisz poprostu poczekać.

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...