Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DEDYK][ZombieApocalipsa][60Slotow!]Hellgame.org! Pierwszy serwer tego typu w Polsce! <Start 27Lipiec 12:00>

.qArt

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jeśli znów padnie serwer na przykład za 10 godzin albo cos w tym stylu zmieniamy hosting! na dużo lepszy

Opublikowano

Hmmm.... Ale nie ma serwerów bez problemów.

Każdy dobry serwer ma poślizg ^^.

Czekam. ;p

"12-15"

12 Jej!

13 Spoko

14 Ehh..

15 Idę spać

15 + Co krwa ?

Opublikowano

wszystko juz działa mam nadzieję że już nie będzie takich sytuacji

Opublikowano

Pokój będzie za 300$! Pokój może dostać każda gildia, minimum dwuosobowa!

Skrzynka: 50$

Piecyk: 25$

xxxxxxx

Opublikowano

Mam nadzieje ze nie bedzie lagow bo dzis mi obnizyli szybkosc neta :/ ALE I TAK CZEKAM Z NIECIERPLIWOSCIĄ !

Dobre, POMARAŃCZOWE 

Opublikowano

NIE POLECAM ZA NIC MIALO WYSTARTOWAC WCZORAJ O 19 WIEC NIE POLECAM GOWNO NIE SERVER A TERAZ O 14 MA WYSTARTOWAC HAHHAHAHA SMIECH NA SALI Z TEGO GOWNA !

g6mwt5eyvwzy.gif

Opublikowano

NIE POLECAM ZA NIC MIALO WYSTARTOWAC WCZORAJ O 19 WIEC NIE POLECAM GOWNO NIE SERVER A TERAZ O 14 MA WYSTARTOWAC HAHHAHAHA SMIECH NA SALI Z TEGO GOWNA !

Wypierdalaj - idź sobie graj w tego twojego metinka idioto mogę się założyć, że masz minimum 13 lat

Opublikowano

Kurde najpierw pisalo pod serwerem start 21.00 Tutaj pisalo ze start o 12.00 A Teraz sie okazalo ze o 14.00 Mozecie sie zdecydowac ???

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Kurde najpierw pisalo pod serwerem start 21.00 Tutaj pisalo ze start o 12.00 A Teraz sie okazalo ze o 14.00 Mozecie sie zdecydowac ???

TO NIE OD NICH ZALEŻY NOSZ . . . Mają problemy i nie potrafią określić kiedy będzie start serwa

Opublikowano

co mają poradzić jak ciągle ktoś ich ddosuje ? już dawno serwer byłby włączony musicie być cierpliwi .

Opublikowano

Jesli serwer będzie wart gry to moze i przegram cala noc na nim ;D

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Na Kiedy Przewidywany Start ?

20141229160810uid1.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...