Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SpeedFan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż mam problem z programem SpeedFan. Nie mam tego okienka gdzie się ustawia szybkość wiatraczka i tam gdzie są napisane obroty. Proszę o pomoc, ponieważ bardzo mi się przyda ten program.

Opublikowano

SpeedFan nie jest kontatybilny ze wszystkimi płytami głownymi widocznie nie jest z twoja kontatybilny

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Bo laptop mi sie przegrzewa a jest nowy, niedawno kupiony

Jeżeli nie masz podstawki chłodzącej to radze ci kupic tylko nie jakas badziewna tylko dobra z dobrymi recenzjami bo słyszałem ze nie które nic nie daja

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Posiadam podkładke chłodzącą od Zalmana-a, tą najnowsza ale on nadal sie przegrzewa

Od jak dawna go masz może jest już zakurzony?

Edit:

Nie zauwarzyłem ze nowy sprawdz w everescie jakie masz temp i daj ss

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

http://imageshack.us...0726214750.png/ to pierwsze jest podczas grania a to drugie jak nic nie robie

Jak na laptopa to nie tak źle

Podaj model laptopa ja np słyszałem ze hp z reguły sie grzeja i nic sie z tym nie zrobi a dodatkowo jak jest lato i jest poprostu goraca to tez wieksza temperatura jest

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Zrobiłem poprawkę, zobacz ;p Model laptopa to samsung 300V5A-S04

A w co grasz może to dlatego że gra jest po prostu wymagajaca jak dla mnie to ty nie masz dużych temperatur jak na laptopa

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Wystarczy żebym pograł np. w Wolfenstina return to castle ze 5 min i zaczyna lagować, bo jak temp. dochodzi do jakiejś tam włącza się zabezpieczenie które spowalnia wydajność karty graficznej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...