Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zarobić bez broni, na broń :) ?

PaFFci0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie jak zarobić nie mając broni na solarze?? Potrzebuje jakieś 15-20kk na fmsa :)

Próbowałem fb, ale małże mają tak śmieszną cenę, że nawet za 2 tyg. nie będe mieć tyle kasy. Byłem też na Sohan, szukałem rud, ale albo alchemicy "palili" przetopy, albo po prostu nie mogłem zdobyć nic ciekawego, jak nieb. łzy czy ebo.

Mam dropka 10lvl do Imha, ale odkąd w m2bobie zablokowali itemfilter to nie ma mowy o boceniu. Kup tanio sprzedaj drogo też opdada :) Nie mam kasy, żeby kupić nawet gówniany ząb orka.

Opublikowano

może po prostu kupić yangi na allegro? Bo nie ma co dropić kilka tygodni na fmsa.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Idź na metki drop Kamole.

Słyszymy i widzimy tylko to, co jesteśmy zdolni pojąć.

Opublikowano

Idź na metki drop Kamole.

Czy Ty potrafisz czytac ze zrozumieniem ?? przeciez wyraznie napisal ze nie ma broni i dopiero chce na nia zarobic wiec jak ma chodzic na metki dropic kamole, pozatym z tego co wiem kamol na Solarze to jakies 500k wiec zeby uzbierac te 15 kk to bu musial tych kamoli uzbierac 30 wiec to tez by dlugo czasu zajelo nawet z Rekawica zlodzieja.

@Top

nie znam cen na Solarze ale moze botek 21 lvl mental z eq+6 i do latwego lochu na medake ?? wystarczy co 1/1.5 h wbic wyrzucic smieci,

albo rudy w swiatyni, mozesz tez kupic przepustke do v2 (albo 9) pierw pozbierac dzwonkow sprzedac u handlarki a potrm jakies zbroje tarcze na 61 lvl i kuc w dt

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

/AceBoy: Proszę dostosować się do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek

Opublikowano

W sumie macie racje, nie pomyślałem o tym nawet. 20kk to nie jest tak dużo, a na fmsa spokojnie starczy. Temat do zakmnięcia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...