Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie]kbot - u kogo ?

r1nb0w

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

postanowiłem jednak zainwestować w kbot'a bez gg , ale nie chce kupować u jakiegoś tam ruska , z którym nie idzie się dogadać ( tak słyszałem ) i znalazłem sobie 2 stronki z kbotem :

http://kkbot.eu/

http://kbot.com.pl/index.php/home

ceny są takie same , ale którą z nich polecacie ? , a może u której wy kupowaliście , gdzie szybko można załatwić tranzakcję i uzyskać ewentualną pomoc

p.s. jeszcze takie pytanie jak go puszczę na alieny w nocy np. na 2-7 to ile mi nabije uri , byłby aktywny między 0-8 w nocy

Opublikowano

Zastanów się, czy na pewno chcesz kupić u resellera, bo za 60 zł masz u Ivana KBota GG.

Opublikowano

ale nie robię wrót za dużo , a jeśli już robię to z x3 na sepromie z kamikadze i schodzi się bardzo szybko , a tak to by sobie w nocy pobił alieny itp.

zapomniałem dodać , że bot biłby z x1 ~5 tys. i rakietek ( 2 tys. obr. ) i z eco

Opublikowano

Więc bardziej zaufanym resellerem będzie kamieniarz (kkbot.eu)

Opublikowano

no dobra to jak wrócę z wyjazdu to się z nim dogadam , ale drugie pytanie jest nadal aktualne , a może lepiej gdzieś indziej bić ?

Opublikowano

Polecam kamieniarza, kupowałęm kiedyś nawet od niego przeniesienie licencji poza allegro :) spoko koleś

Jeżeli pomogłem, nie bądź żyła, daj

like, to nie gryzie :)

Opublikowano

co do serwera to pl1 , firma eic jak widać

i w tutach polecają latanie na 2-8 , ale kiedy tam czasami latam , samemu to widzę tam 10-15 graczy bijących szrucle i drugie tyle na niewidkach , zapewne większość to boty , wiec nie wiem czy ja tam coś zarobie

Opublikowano

W razie jakichkolwiek pytań odnośnie moich ofert zapraszam na forum (jest widoczne na stronie) albo na TS3 (szczegóły na sygnaturze).

jak już będę za tydzień kupował to napiszę do ciebie na gg , albo maila

p.s. Czy jest taka opcja , żebyśmy załatwili całą transakcję , bezpośrednio przez gg , albo maila , bo niedawno usunąłem konto na allegro i nie chce zakładać nowego ?

Opublikowano

Hahah kamieniarz chyba ci się coś w głowie pomieszało licencja kabota z gg za 150 zł ? To ze 2 lata temu zapłaciłem za nią 80 zł na allegro od osoby która sprzedawała najtaniej i co ? Do dzisiaj latam spokojnie.

nie daj się dymać przez tych naciągaczy za kabota no gg zapłacisz 45 zł a obsługa i pomoc co i jak taka sama jak wszędzie. Ale jeśli lubisz przepłacać to już twoja sprawa. Osobiście to szukaj na allegro kogoś kto sprzeda najtaniej i ciesz się botem bo jeśli nie widać różnicy to po co przepłacać ?

150 zł za gg hahha kamieniarz polepszyłeś mi humor xD a najlepsze że ktoś daje się na to nabrać i kupuje od ciebie... ludzie jednak mają nierówno pod sufitem

Opublikowano

Hahah kamieniarz chyba ci się coś w głowie pomieszało licencja kabota z gg za 150 zł ? To ze 2 lata temu zapłaciłem za nią 80 zł na allegro od osoby która sprzedawała najtaniej i co ? Do dzisiaj latam spokojnie.

nie daj się dymać przez tych naciągaczy za kabota no gg zapłacisz 45 zł a obsługa i pomoc co i jak taka sama jak wszędzie. Ale jeśli lubisz przepłacać to już twoja sprawa. Osobiście to szukaj na allegro kogoś kto sprzeda najtaniej i ciesz się botem bo jeśli nie widać różnicy to po co przepłacać ?

150 zł za gg hahha kamieniarz polepszyłeś mi humor xD a najlepsze że ktoś daje się na to nabrać i kupuje od ciebie... ludzie jednak mają nierówno pod sufitem

120zł ** nie zazdrość bo widać, że masz mało kasy... to tak ja

Pamiętaj, zawsze liczę na:

"+"

Opublikowano

Heh, wiadomo... każdy reseller chce zarobić, więc dolicza swoje do produktów.

Z resellerów najbardziej zaufany jest według mnie Kamieniarz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...