Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

imcha

hlz12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zrobiłem dropka na imcha body 12 lvl, i tu moje pytanie na jakim lvl-u najlepiej dropić, zeby był najwyższy drop gdzieś słyszałem,z e 11

Opublikowano

od 9 lvl'a najlepiej, oczywiście trzeba załatwić sobie dobre eq bo leżysz :)

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Legenda
Opublikowano

Najlepiej dropić od 9lv do 21, ale bez odpowiedniego ekwipunku padasz na pysk.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Dropienie na imha, ciężka sprawa, bo trzeba mieć szczęście. A dropisz od 9 lvl'a tylko dobre eq załatw. Dokup rękawice jak możesz i kosa.

a31acc0f.png

Lider Gildii: Nightmares

Opublikowano

Ja bym ci powiedział, że na 21lvl dobrze tam leci, gościu z kolegi gildii na solarze miał tam cały czas botka i pisał, że w dzień ma cały ekwipunek broni na 30lvl.

h6IduA1.png

Opublikowano

Idź na 15 lvlu. Zrób eq na swój poziom i idź

Słyszymy i widzimy tylko to, co jesteśmy zdolni pojąć.

Opublikowano

Zrobiłem dropka na imcha body 12 lvl, i tu moje pytanie na jakim lvl-u najlepiej dropić, zeby był najwyższy drop gdzieś słyszałem,z e 11

Nie napisałeś czego najlepszy drop, więc masz ten topic i sprawdź sobie co chcesz dropić i w jakich przedziałach lvlowych to leci... ;)

http://www.mpcforum.pl/topic/299362-tut-drop-w-m3/page__p__3908944__hl__imha#entry3908944

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...