Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zgpmt2

BladeMaster

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może tutaj ktoś pomoże... Otóż mam problem z połączeniem się do sieci poprzez Hamachi. Włączam sobie normalnie Hamachi jestem połączony, mam swój IP, klikam dołącz do innej sieci wpisuje nazwe, hasło klikam dołącz i nic... Moge sobie klikać. Zadnego komunikatu ze siec pełna czy coś. Jak wpisze inna sieć, czy błędne hasło to jest to samo... Wiecie ocb. ?Żaden program nie blokuje Hamachi sprawdzałem avasta, zapore systemu, firewalla nie mam ...

6d31d561531a6999.jpg

....Któregoś dnia rzucę to wszystko

I wyjdę rano niby po chleb

Wtedy na pewno poczuję się lepiej

Zostawię za sobą ten zafajdany świat

Napełnie olejem pustą głowę

I wrócę tam na aleje pełną róż....

• Odpowiedzi 160
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

przewaznie duzo osob sie laczy do sieci ale malo osob gra powinno sie wywalic z hamachi ich :< lub zrobic nowe lacze :<

u1u1 K2Exar (BM) 99 lvl
longjuYT2 K2Exar (Body) 93 lvl

Opublikowano

prosze o wiecej kanałów -.- o 7 rano byly wszystkie full

Czekałem kiedy powiesz mi
Że jesteś dla mnie, jesteś ze mną, że ja i Ty
To coś, co jest na pewno, że jest naprawdę
Że to co było między nami wciąż jest i wciąż jest ważne i…

Opublikowano

KUŹWA POMOŻE MI KTOŚ Z TYM JEB**** HAMACHI ?! Mam niby wszystko ok, ale jak chce łączyć to nie ma żadnego komunikatu czy polaczylo, czyl full czy dobre haslo czy złe...;- / Opis pare postów UP ...

6d31d561531a6999.jpg

Opublikowano

Tylko nowa sieć... Stopujcie, bo mu komp sie zjara.. Nie wiem czy wiecie, ale on musi być na wszystkich... I do tego te all pliki.. Komp ego nie wytrzyma i bum xD

Triadica.net - 65 lv - Sura - Chunjo

Opublikowano

Działa tu rejestracja jak sie połączy juz? Bo nie wiem czy się męczyc, czy to kolejna chała na której sie nie da zarejestrowac??

6d31d561531a6999.jpg

Opublikowano

Właśnie Szczepan chciał włączyć serwer tak jak zawsze... Włączyło się wszystko dobrze. Ale kązdy ma błąd połączenia... Nawet On . Jeśli zna ktoś może przyczynę może tu napisać. Jednak jutro ostro bierzemy się do roboty i naprawimy usterke. Przepraszamy za ten dzień bez serwera, nam też szkoda.

Pozdrawiam Bub.

j5kwdjn8390y5gabja1.jpg
Opublikowano

No niestety ;/ Dziś także próbowałem server włączyć ale nic ;/ taki sam błąd jak wczoraj.

Mam nadzieje, że dzisiaj razem z BubStransafem naprawimy server i będzie wszystko OK !

Pozdrawiam

Szczepan

Opublikowano
Właśnie Szczepan chciał włączyć serwer tak jak zawsze... Włączyło się wszystko dobrze. Ale kązdy ma błąd połączenia... Nawet On . Jeśli zna ktoś może przyczynę może tu napisać. Jednak jutro ostro bierzemy się do roboty i naprawimy usterke. Przepraszamy za ten dzień bez serwera, nam też szkoda.

Pozdrawiam Bub.

ja znam przyczyne i mialem raz podobnie ale udalo mi sie naprawic ^^

ubda1202.gif
Opublikowano

Wszystkie sieci zajęte kurde ;/ Stwórz 2-3 nowe...

CYTAT(Jercak @ Oct 16 2009, 04:41 PM) 

czyrzby czyrzby ale masz peha bo ja tó dzisiaj rzące więdz ban na ip czyli permo ban !

CYTAT(Jercak @ Oct 16 2009, 04:45 PM)
a za to rze byles nie gżeczny
a tak na serio twuj stary666
Opublikowano

jeszcze nie zdążyłem się zarejestrować bo all full.;/

zróbcie jeszcze kilka sieci Hamachi ^^

Każdy zbiera + to ja będę inny i zbieram -

Nie bądź żyła daj -

Opublikowano

Dziś wraz z Szczepanem będziemy robili serwer od nowa wraz z nowymi sieciami. Czuwajcie bo w każdej chwili możemy podać sieci. Konta będzie trzeba tworzyć niestety od nowa. Zapraszam na www.zgpmt2.keep.pl. Pozdrawiam

j5kwdjn8390y5gabja1.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...