Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Czerwone i niebieskie skrzynie jednak wszędzie

patricok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie kosmiczni piloci!

Podczas naszych lotów rozpoznawczych odkryliśmy dziwne skrzynki. Wydaje się, że jest to specjalny ładunek piratów, który zawiera cenne przedmioty .

Udało nam się odzyskać niektóre z tych czerwonych i niebieskich skrzyń, a nasi naukowcy opracowali już specjalne klucze do skrzyń, dzięki którym możecie otworzyć te czerwone i niebieskie pirackie skrzynie. Abyście mogli odróżnić łatwiej te specjalne klucze do skrzyń, zafarbowali je na czerwono i niebiesko.

W porównaniu do normalnych skrzyń, czerwony łup piratów wydaje się zawierać podwójną szansę na upragniony laser LF-4. Fascynujące! Za to niebieskiłup piratów... Ten to dopiero skrywa w sobie cenne rzeczy: naukowcy obliczyli, że zawiera on przeciętnie nawet potrójną szansę na laser LF-4, a także znaleźli w nim cenne przedmioty, takie jak wyspecjalizowane statki Spearhead, Aegis i statek Citadel, a nawet rzadki design drona Havoc!

Ale zdaje się, że ten czerwony i niebieski łup piratów znika po pewnym czasie, a więc lepiej zacznijcie ich czym prędzej szukać!

Zapewnijcie więc sobie szybko właściwy klucz do właściwej skrzyni w naszym dziale płatności.

A >>tutaj<< znajduje się miejsce na Wasze wypowiedzi. wink.gif

Powodzenia w kolekcjonowaniu!

Wasza ekipa DarkOrbit.

Opublikowano

Aha, kolejny shit typu wydaj kase, możesz coś dostać, ale i tak dostaniesz nic.

Opublikowano

Nie ma to jak kochane zdanie: "

Zapewnijcie więc sobie szybko właściwy klucz do właściwej skrzyni w naszym dziale płatności. "

Lubie grać a Ty?

XJ9PcNh.jpg

Opublikowano

Haha za 20 kluczy 70 zł i za to i tak nikt zadnego citadela lf-4 albo aegisa nie dostanie

P.S mowie o niebieskich

Pomogłem ?? To daj Lajka :)

Opublikowano

niech ogarną trochę chyba już dość kasy zarobili i dość zjeb***li DarkOrbit już prawie nikt nie gra a co będzie jak jeszcze jakiś inny syf dorzuca

Opublikowano

Oni są jak politycy aby więcej dla siebie w dupie graczy mają pewnie teraz cieszą japy i liczą powoli kase

@down mi sie jeszcze fajnie grało w wakacje poprzednie ale po capciach i banie juz nie grałem teraz nie ma captch sobie chcaiłem wrócić ale tylko wyboce jakies konto na sell i odrazu allegro i nara DO

Pomogłem ?? To daj Lajka :)

Opublikowano

UP dokładnie tak ale niech zrobią darkorbit2 i stary client bez tych Citadel Aegisów itp itd stare dobre darkorbit a nie dodają duperele dla zarobku

Opublikowano

Ktoś wam każe kupować klucze?

Ja się cieszę, że będzie można w szybszy sposób zdobyć komplet havoców.

Opublikowano

Ktoś wam każe kupować klucze?

Ja się cieszę, że będzie można w szybszy sposób zdobyć komplet havoców.

Zgadzam się z tobą.

Nie wiecie jaka jest częstotliwość np havocow czy aegisów.

Opublikowano

Kogo stać to sobie kupi te klucze ... ja tam na szczęście nie musze się kłopotać o LF4/Havoc więc udanego kupowania:)

p.s Nie musicie tego kupować to jest bez przymusowe -.- kupisz to masz nie to nie masz logiczne.

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

W sumie, jeśli to jest tak, że zawsze leci havoc/lf4/statek, to nawet bym kupił je, ale jak ma lecieć x2 z nich to chyba ich pojebało.

Jak ktoś kupi, to niech się podzieli co z 10 wypadło.

Opublikowano

co wam to przeszkadza? nagrody sa tylko więszke, a i tak z tego forum to chyba wszyscy bocą. Troche dłużej sie poczeka i za darmo bedziemy mieli to, co oni za xxx zł.

Opublikowano
Ktoś wam każe kupować klucze? Ja się cieszę, że będzie można w szybszy sposób zdobyć komplet havoców.
Zgadzam się z tobą. Nie wiecie jaka jest częstotliwość np havocow czy aegisów.

Kup sobie 10 kompletów po 20 kluczy niebieskich a się przekonasz jak tak piszecie,tylko nie osiwiejcie jak nic za to nie traficie

Znając pazerność BP na początku będą wylatywały jakieś gratisy ale z czasem to się skończy jak tak powiem fama poleci jakie to kozackie te skrzynie są :P

Opublikowano

Kup sobie 10 kompletów po 20 kluczy niebieskich a się przekonasz jak tak piszecie,tylko nie osiwiejcie jak nic za to nie traficie

Znając pazerność BP na początku będą wylatywały jakieś gratisy ale z czasem to się skończy jak tak powiem fama poleci jakie to kozackie te skrzynie są :P

Kupiłbym już klucze i zbierał niebieskie skrzynki, bo boty nie działają, ale niestety na us4, chyba nie można ich (jeszcze?) kupić.

Opublikowano

Ja tam nikomu do portfela nie zaglądam ;) Jeden wyda na klucze, inny na bota a jeszcze inny nic nie wyda. Ważne, żeby się na mapach dobrze bawić.

BP to korporacja. A korporacja zawsze jest nastawiona na zysk.

Opublikowano

20 niebieskich kluczy = 8 LF4 ....PL2 ( będę mial na PET'a :D )

nie no jak tak to jeszcze ujdzie , ja się bałem , że będzie coś w stylu : 20 kluczy 1 lf4 , ale jak 8 to nie jest zle

Opublikowano

rok temu,może dwa dało się odnieść mały sukces nie dając kasy a teraz?

Najlepiej jest być napastnikiem,bo jak spieprzysz 5 okazji a wykorzystasz jedną to jesteś bohaterem.
Jako bramkarz możesz bronić fantastycznie,ale pomylić się raz.Wtedy jesteś winowajcą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...