Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

zapamietywanie lokacji miencraft

kajkel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem czy mnie dobrze zrozumieliście. Chodzi o to że, jak wchodzę na serwer to jestem na respie i loguję się i nadal jestem na respie a chciałbym by pojawić się tam gdzie byłem wczesniej a nie na respie.

Proszę o pomoc

Opublikowano

Ustaw sobie /sethome, lub prześpij się w łóżku, a jeśli są tam ludzie to wystarczy, że wejdziesz do łóżka na 10 sekund i już masz ustawionego "spawna"

Opublikowano

Póki co Minecraft nie czyta w myślach, choć jak każde dzieło szatana znacząco na nie wpływa.

Jeżeli zajdziesz gdzieś, wylogujesz się to tam właśnie zostaniesz, jednakże może dojść do zgonu poprzez ślicznego zielonkawego gluta, tudzież innych jego pobratymców i zostaniesz przeniesiony na spawn.

Aby zapisać daną pozycję niektóre serwery udostępniają komendę "/sethome", jednak najprostszym sposobem jest zrobienie chociażby lepianki postawienie w niej łóżka i przespanie się.

Jeżeli jednak miałeś na myśli coś co wykracza poza zasięg mojej wypowiedzi, to pisz!

:-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...