Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kwadratowa Dolina

TomeK1770

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Imię : Mateusz

Nick : MrDv0rak

Doświadczenie w Minecrafcie : Wystarczające. Zacząłem z piratem na 1.3 (Pierwszy raz odpaliłem to na alphie, ale mi się nie spodobał potem dopiero zmieniłem zdanie).

Dlaczego nasz serwer : Widzę, że lista do przyjęcia + ciekawy tryb gry. Jestem pewny, że nie będę grał z nie ogarniętymi ludźmi, skorymi do rozmowy i nie powodujących nie potrzebnych kłótni.

Coś o Sobie :Mam na imię Mateusz i mam 13 lat, jak opisałem to wyżej. Lubię grać w gry FPS,MMORPG i SandBoxy. W Minecraft'a gram tylko jak jest ciekawy server, ponieważ SP już mnie nie zachwyca jak wcześniej. Można się, że mną dogadać. Nie jestem, kimś kto musi każdego wyzywać, bo to i tamto. Po prostu lubię miłą sympatyczną grę z normalnymi graczami. Posiadam oryginalną grę od wersji 1.6.6. Myślę, że nie będziecie patrzyć na Wiek. Bo jakimś piskliwym maluszkiem nie jestem, chociaż Mikro nie używam, ponieważ przeszkadzać może to innym domownikom.

518831445005751729602.png

Opublikowano

Imię : Dominik

Nick : Mroczny315

Doświadczenie w Minecrafcie : Grałem odrazu na oryginalce od 1.2.6 alpha

Dlaczego nasz serwer : Ponieważ Bardzo Lubie Takie Servery I grałbym tez i na waszym

Coś o Sobie : Mam na Imię Dominik i mam 12 lat lubie bardzo grac w minecraft i majsterkowac w garażu lubie tez zagrac w skyrim saints row w wiele innych Wiekszosc czasu spedzam przy minecrafcie nieraz cos zbudowac lub przejsc escape na dworze spedzam min 5 godz a przy mine tak okolo 3-4 godz mam dobry micro nie slychac innych głosow itd

Opublikowano

Imię:Beniamin

Nick:Savras

Doświadczenie w Minecrafcie : Mialem 2 swoje serwery ,które nie stety padly ,ale to nic.Gram w minecrafta od Alphy ,ogarniam tez pelnic role admina serwera!

Dlaczego nasz serwer : Dlaczego was serwer hmm...bardzo dlugo szukalem wlasnie takiego typu serwera!

Coś o Sobie : Lubie grac w rozne gry np Combat Arms ,wlasnie minecrafft ,diablo itp.Mam skype ,,no i to bylo ,by na tyle ;]

Generalnie, to zjadłbym jakiegoś batona.

Sieciowiec. CCNA Discovery i IT ESSENTIALS. Póki co :)

Opublikowano

Imię : Krzysiek

Nick : DesteyBoy

Doświadczenie w Minecrafcie : Posiadałem kilka serwerów ale też i na wielu posiadałem Admina (nie za pieniądze). A tak to gram od Alphy o ile się nie mylę i długo nie skończe :)

Dlaczego nasz serwer : Myślę że to jest dobra innowacja dla graczy, tyle się widzi na youtube jak dobrze się bawią, to dlaczego by nie zrobić czegoś takiego dla zwykłych graczy :)

Coś o Sobie : Nie ma dużo do opowiadania, jestem miłym kulturalnym człowiekiem.. Gram w różne gry zaczynając od 2D a kończąc na FPS, najbardziej przepadam za Counter Strike 1.6 i League Of Legends. Mam wiele dobrych pomysłów i dużo mogę wnieść na serwer. Tak więc mam nadzieję iż uda mi się dostać do was i grać razem z wami :)

Opublikowano

imie : Maciek

nick : maciek11

doswiatczenie w minecraftcie : bardzo duze gram od poczatku od clasica ogarniam skaplikowane mody

dlaczego wasz server : bo zawsze chciałem pograc na takim servie i to zawsze cos nowego

cos o sobie : lubie sport duzo zabawy znam dobre zarty lubie tez spedzac duzo czasu z kolegami mieszkam pod warszawa i co tu wiecej powiedziec

Opublikowano

Imię : Bartek

Nick : vxdrago

Doświadczenie w Minecrafcie : BIG!!

Dlaczego nasz serwer : Zawsze na takim chciałem pograć gdzie będzie bardzo miło się grało

Coś o Sobie :Mam 13 lat na imię mam Bartosz gram w mc oraz interesuje się zwierzętami :D

Mahumad_eune_23_2_logo.png

Opublikowano

Imię : Maciek

Nick : MachoNG

Doświadczenie w Minecrafcie : Od bety 1.2_02

Dlaczego nasz serwer : Ponieważ lubie serwery na które nie może wejść pierwsza lepsza osoba

Coś o Sobie : W MC bardzo lubię budować i bawić się redstone , kopać również. Gram uczciwie , nie wyzywam i ni griefuje. Poza MC lubię grać w kosza i od czasu do czasu biegam z przyjaciółmi.

Opublikowano

Imię: Michał

Nick: Puma_Uis

Doświadczenie w Minecrafcie: Bardzo Spore.

Dlaczego nasz serwer: Ponieważ Wiem że ten serwer ma przyszłość, i nie spotkam tam nikogo kto próbował by się zbłaźnić, celowo Zabić. Po prostu podobają mi się serwery z ogarniętą administracją oraz interesującymi graczami :]

Coś o Sobie: Nazywam Się Michał. Chodzę do 2 gim. i Bardzo interesuje się informatyką. Gram w Minecrafta odkąd pamiętam, a gram naprawdę długo. Wydaje mi się że jestem Ogarnięty.

Ps. Minecraft jest dla mnie pasją, jak i zabawą.

;)

Opublikowano

Imie : Piotr

NIck : Piotrek345

Doświadczenie w Minecrafcie : Gram od bety 1.4,Ogarniam mikstury,Enchanting i wszystkie nowe rzeczy dodane od Adventure update.

Dlaczego wasz serwer? : ponieważ bardzo lubie serwery gościnne na które nie wpuszcza sie byle kogo a pozatym bardzo spodobała mi sie gra na pluginie livemc.

Coś o sobie : Lubie grać w siatke, lubie słuchać muzyki, Jestem koleżeński.

Opublikowano

Imię : Oskar

Nick : Ozzex

Doświadczenie w Minecrafcie : duże

Dlaczego nasz serwer : Nie wiem trzeba spróbować czegoś nowego

Coś o Sobie :

Sport jest ok

1857060941.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Przepraszam ze nic nie napisalem.. poklocilem sie z kolega ale server kwadratowa masakra bedzie :) szukamy 1osoby (admina) ktora pomogla by mi z oplata servera .. chetnych zapraszam na gg.. 41451160

PS:dziekuje wszystkim ktorzy zgapili moj pomysl a zwlaszcza 1 uzytkownikowi o nicku : zajexx : nawet sb nazwe zgapil :) to przez nich nie pisalem nic

Opublikowano

Imię : Kamil

Nick : Malinowy98

Doświadczenie w Minecrafcie : gram ok 2 lata :s

Dlaczego nasz serwer : bo zapowiada się fajna zabawa . Zapewne poznam tutej wielu kolegów i koleżanek :D

Coś o Sobie : Mam na ile kamil gram w minecraft , lola. cs , bf itp . lubie grać też w piłkę nożną i w siatę :s

Opublikowano

Imię : Dawid

Nick : zlydawidex

Doświadczenie w Minecrafcie :Gram Od wersji Alpha

Dlaczego nasz serwer :Ponieważ widzę że jest warty uwagi

Coś o Sobie :Lubię robić grafiki komputerowe uprawiać sport mieszkam w Gdańsku.

​Lubię robić mody do gry minecraft narazie skromne ale jakoś zainteresowanie wciągnęło mnie w to

My Steam Profile https://steamdb.info/calculator/76561198062082037

Worth:1162€ (315€ with sales)

Games owned:988

Games not played:743 (75%)

Hours on record: 4,725.8h 

Znawca
Opublikowano

Imię : Patryk

Nick : goldpliz

Doświadczenie w Minecrafcie : rok

Dlaczego nasz serwer : Szukam serwera własnie tego typu, aby pobudować bez obawy o grief, oraz miło spędzić czas w gronie innych graczy.

Coś o Sobie : Jestem przeciętnym nastolatkiem z poczuciem humoru. Mieszkam w Krakowie, lubie piłke, kosza i oczywiście minecraft'a. Nie jestem typem ''nie ogara'', potrafie się dobrze zachować oraz znam prawidłową polszczyzne.

Dodatko gg: 11264289

Validating > Member > ProUser > Postmaker

-----------------------

Opublikowano

Imie :Arek

GG :35366621

Co chciałbym tu znaleść :Mila atmosfere i duzo zabawy ! :))

Kila słow o sobie :Jestem ogarniety , Lubie grac w minecrafta , Ide do 1 klasy gimnazjum (mysle ze moj wiek nie sprawi klopotu) ,Oraz lubie ogladac kwadratową masakre u skkf'a :)

Doświadczenie w Minecrafcie : Rok

:D

Dlaczego nasz serwer : Lubie kwadratowa masakre i widze ze pieknie sie zapowiada wiec chcialbym zagrac :)

Lubie to

Opublikowano

Imię : Kuba

Nick : Virtuozos1q

Doświadczenie w Minecrafcie : Od bety 1.8.1

Dlaczego nasz serwer : Bo chce poznać nowych kolegów do gry

Coś o Sobie : Zajmuje sie informatyka lubie grac w gry typu FPS

452ad1a40e39676f8459f2ede44ce642.jpg

Opublikowano

Przepraszam ze nic nie napisalem.. poklocilem sie z kolega ale server kwadratowa masakra bedzie :) szukamy 1osoby (admina) ktora pomogla by mi z oplata servera .. chetnych zapraszam na gg.. 41451160

PS:dziekuje wszystkim ktorzy zgapili moj pomysl a zwlaszcza 1 uzytkownikowi o nicku : zajexx : nawet sb nazwe zgapil :) to przez nich nie pisalem nic

Dlaczego nie podałeś mi ip serwera na pw ? -.-

0de87266d64533ffafcab74a8ffbd25a.jpg

Opublikowano

Imię : Daniel

Nick : WuDu

Doświadczenie w Minecrafcie : Gram juz prawie 2 lata

Dlaczego nasz serwer : Szukam serwerów z wl i to wasz serwer mi zaimponował

Coś o Sobie : lubie ogarnięte serwery

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

Imię:Kamil

Nick:SzySzek

Doświaczenia w Minecrafta: Ponad pół roku.

Dlaczego nasz serwer:Chce poznac kolegow i zagrac na przyjemnym serwerze.

Coś o sobie: Jestem ogarnietym czlowiekiem i lube serwery z miła ekipą.

Opublikowano

Imię :Marcin

Nick : Frox

Doświadczenie w Minecrafcie : Od bety 1.2.4

Dlaczego nasz serwer : Lubie serwery Hardcore, typu Kwadratowej masakry. Chętnie z wami pogram

Coś o Sobie : Co miałbym tu napisać. Jestem zwykłym 16-letnim chłopakiem. Lubię grać w Cs'a LoL'a i oczywiście minecrafta. Trenuje piłkę nożną. Jestem otwartym i (moim zdaniem) sympatycznym człowiekiem.

Mam nadzieje że tyle wystarczy. B)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...