Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kwadratowa Dolina

TomeK1770

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszukujemy graczy na server.. server typu kwadratowej masakry.. na serverze jest plugin livemc kazdy gracz ma po 3 zycia gdy zginie on 3 razy dostaje bana lecz moze sie odbanowac przez sms'a,jest rowniez mozliwosc odbanowania go przez kolege ktory oddaje za niego zycie.Jest rowniez mozliwosc jedzenia diamentow przez co daje nam to dodatkowe życia.

Chetni graczy prosimy aby skladali podania.

A oto wzór:

Imię :

Nick :

Doświadczenie w Minecrafcie :

Dlaczego nasz serwer :

Coś o Sobie :

Przyjete osoby prosze aby zwracaly sie na pw po ip.

:)

Nowicjusz
Opublikowano

Imię : Wojtek

Nick : Rozq12

Doświadczenie w Minecrafcie : gram od bety 1.3 ; )

Dlaczego nasz serwer : Nw ;) bo byl 1 na liscie w mpc ; D

Coś o Sobie : Lubie grac w tenisa stolowego ; )

Opublikowano

Odrzucone

Prosze nie pisac 2 zdań o sobie tylko rozwinac.

Nowicjusz
Opublikowano

Nastepnym razem ci kurwa podam gdzie mieszkam .... jestes kurwa gejem ze chcesz wiedziec all o mnie ???

//obraza

Opublikowano

Kacper

15

tygrys1

gram od alpha 1.2

Dlaczego wy hmmm...Wszystkiego w zyciu trzeba spróbować i wszędzie zajrzeć ^^

Cos o mnie ? Moje hobby to przygody zawsze robię coś aby poznawać dalej świat przy komputerze siedzę jak mam ochotę na rozluźnienie z kumplami. Często razem gramy właśnie w minecraft lub cs'a albo idziemy na dwór i umawiamy się na noc pod namiotami, wyjazdy nad jeziora itd. O charakterze powiem, że lubię ryzyko i jestem uprzejmy śmiały koledzy mówią, że nie da się ze mną nudzić jeśli się rozkręce ^^

kop to ,,Ćoś o mnie'' jest po to aby nie sprawdzić czy ktoś jest takim idiotą jak ty, że np wyzywa bez problemu ; )

Opublikowano

Imię : Dawid

Nick : Topola

Doświadczenie w Minecrafcie : gram od Alphy 1.2.4

Dlaczego nasz serwer : Ponieważ chciałbym pograć na takim serverze :D

Coś o Sobie : Lubię grać na gitarze, uprawiać sporty. Oraz słuchać metalu :D

Opublikowano

Imię : Mateusz

Nick : Matix245

Doświadczenie w Minecrafcie : gram od minecraft alpha 1.1_02 bodajze :D

Dlaczego nasz serwer : Lubie taki tryb rozgrywki Chce pograc z innymi ludzdmi

Coś o Sobie : No tak jak napisalem wyzej . Mam na imie Mateusz mam 15 Lubie informatyke oraz tenis stolowy i siatkowke Czesto Lubie imprezowac :D

Opublikowano

Imię : Krzysztof

Nick :

Doświadczenie w Minecrafcie : Gram od alphy

Dlaczego nasz serwer : taki chuj serwer robiieny w chuja spierdalajcie ;)

Coś o Sobie : pedaly ;)

Opublikowano

Imię : Tomek

Nick : DaWiDoS142

Doświadczenie w Minecrafcie : Gram od alfy :P

Dlaczego nasz serwer : Nigdy nie mialem okazji pograć na takim serwerze

Coś o Sobie : (KOCHAM MINECRAFT)Gram w cs WOT diablo itp.Lubie słuchac sabatonu itp :P

Opublikowano

Imię :

Filip

17

Nick :

Risen

Doświadczenie w Minecrafcie :

Ogromne, gram od alphy.

Dlaczego nasz serwer :

Dokładnie to nie wiem, nie wiem za dużo o tym serwerze, ale myślę, że to będzie coś pięknego i się nie zawiodę.

Coś o Sobie :

Jestem Filip i mam 17 lat. Mieszkam na pomorzu. W Minecraft gram od wersji alpha. Interesuję się grafiką komputerową, grami komputerowymi, sportem..

Mogę zostać waszym grafikiem.

B)

Opublikowano

Imię : David

Nick : Erghotas

Doświadczenie w Minecrafcie : Gram od 1.6.6 ale nie ogarniam mikstur :P

Dlaczego nasz serwer : Sam nawet miałem takie plany, żeby założyć taki ów serwer ale coś mi poszło nie tak... Dla tego chciałbym grać na takim serwerze...

Coś o Sobie : Bardzo lubię grać w minecraft'a, gram w niego prawie cały czas. Bardzo lubię informatykę. Gram również w CS 1.6, lubię słuchać techno. Lubie spontan i chaos. I bardzo chciał bym grać na takim serwerze...

Opublikowano

Imię : Tomek

Nick : agam333

Doświadczenie w Minecrafcie : gram w minecraft od wersji 1.3 znam się na mobach i miałem przyjemność zostać kimod'em :) ogólnie minecraft to mój konik jeśli chodzi o gry nie zależne :)

Dlaczego nasz serwer : spodobał mi się opis serwera bardzo oryginalny pomysł z tym pluginem livemc :) szukam też serwera który ma ten prawdziwy survival a nie kolejny bullshit :P

Coś o Sobie : gry i entomologia jest moją pasją , chodzę do 2 gimnazjum , na codzień jeśli chodzi o gry gram w MC oraz gry przeglądarkowe oraz różne FPS'y :)

jestem pomysłowy więc z chęcią podam jakiś pomysl na serwer :)

słucham muzyki SKA-P w której chodzi głównie o problemy społeczne oraz jestem przeciwko niespawiedliwości, rasizmu, nie toleruje nietolarancji !!!!!

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
               DAMN THIS PROFILE IS FANCY
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Opublikowano

Imię : Mikołaj

Nick : Kergiv99

Doświadczenie w Minecrafcie : Gram od Alfy 1.2_01

Dlaczego nasz serwer : Nie grałem jeszcze na Takim serwerze, więc chciałbym zobaczyć co i jak. :)

Coś o Sobie : Nazywam się Mikołaj i mieszkam w Malborku, obecnie będę szedł do 1 gimnazjum. Lubię w wolnym czasie wyjść na dwór, lub pograć na komputerze.

Opublikowano

Kurcze co ja mam Ci pisać o sobie ? ; / Poza tym do czego Ci to ? Mogę Ci jedynie powiedzieć, że jestem ogarniętym człowiekiem i nie mam zamiaru wejść na ten server, żeby go zgriefować ; D. Wg. mnie tyle powinno Ci wystarczyć.

Opublikowano

Imię : Filip

Nick : Sentinelce

Doświadczenie w Minecrafcie : 10/10 gram od Alpha, początki w classic

Dlaczego nasz serwer : Wszystkiego trzeba sprobowac, a ten hardcore zapowiada sie obiecujaco

Coś o Sobie :

Przeszedłem mutacje, mam mikrofon, gry to moja pasja, nie jestem no lifem i nie wiem czemu pisze na czarno, mam nadzieje ze jestę zabawny i bedzie nam sie fajnie gralo

Opublikowano

Imię : Weronika

Nick : Caffeoo

Doświadczenie w Minecrafcie : W minecrafta gram od bodajrze 1.2.3 ale szybko się uczę; )

Dlaczego nasz serwer : Ponieważ będzie to nowe doświadczenie, po za tym, jeżeli osoby są wybierane, to wiadomo, że nie będzie kogoś uciążliwego. Myślę że byłoby fajnie.

Coś o Sobie : Hmm.. Mam mikrofon, bardzo lubię grafikę komputerową i informatyką. Lubię kopać :D Niestety. ale nie posiadam minecrafta premium. Wydaje mi się, że znam duuużo sucharów, więc będzie co jeść ^^ . Po za grami i komputerem lubię też taniec, muzykę i zwierzęta ^^ Pozdrawiam ;p

0de87266d64533ffafcab74a8ffbd25a.jpg

Opublikowano

Imię : Robert

Nick : Serusss

Doświadczenie w Minecrafcie : Gram w minecrafta od alphy:p

Dlaczego nasz serwer : Lubie takie serwery a jest ich mało i chciałbym się przyczynić do pomocy na serwerze.

Coś o Sobie : mam mikrofon skype ventrillo i teamspeak 3 znam się na komputerach i innych rzeczach na komendach znam się dobrze miałem 4 serwery Lubie grac w piłkę

Opublikowano

Imię: Kamil.

Nick: Szczyn

Doświadczenie w minecrafcie: gram od alpha, ogarniam fly hacka, x raya itp, potrafię robić mikstury.

Dlaczego wasz serwer: Skąd mam kurwa wiedzieć jak nic o nim nie napisałeś? To tak kurwa jakbyś podszedł do kogoś na ulicy i spytał się jak pachnie mydło które masz w domu.

Coś o sobie: Nie chce grac na popierdolonym serwerze z gimbusami i adminem ktory zadaje popierdolone pytania.

Opublikowano

Imię : Mateusz

Wiek : 15 (możecie nie wierzyć ale przechodze mutacje i mam głos jak dochodząca dziewica)

Nick : Taged

Doświadczenie w Minecrafcie : Gram od alphy więc ogarniam wszystkie hacki bugi i tym podobne.(chyba 1.2)

Dlaczego nasz serwer : Bo chce grać na super serwerze, pozatym znam ten plugin.

Coś o Sobie : Lubie grać w MC, Portala. A inne to co lubię to kolarstwo, dziewczyny,piłkę nożną, dziewczyny i fajne filmy (the Avengers, LOTR,). Lubię także muzykę: Gunses Roses, Nirvana i Iron Maiden.

Opublikowano

Imię : Konrad

Nick : kondi600

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...