Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie]jaki bot?

AHC1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm to tak mialem przerwe w do z kwartal, pol roku.. planuje;

kupic premke srebro/braz

reszte kasy co zostanie na uridium lub inne pakiety [ pewnie nie zrobie tego ]

mam pytanie odnoscie bota... co polecacie? konto mam z duzego rocznika duzo h przegranych kilka razy bylo sprawdzanie mnie nie wykrolo. Co polecacie darmowe/platne[ bez paypala ] [ platne tylko z mozliwoscia kupna poprzez paysafecard ]??? prosze mnie nie odsylac do poradnikow jaki bot tylko opinie o tym napiszcie mam boxybota, g*wno totalne, boxa zbiera 2 sec czekania, jeszcze jakies sekundy trzeba czekac z 15 min a potem znowu na godzine bocik lata poprostu dno i g*wno jak wspomnialem na poczatku...

Bocic bede do 1 ostrzezenia.... a mam rozbudowana pół elite wiec nadrobi sie jeszcze...

@edit

na boxybiocie nawet nie moge sie naprawic bo nie wiem nie mam gry wtedy wlaczonej tylko sam bot i pisze shield z 400k 1 konfa, 2 konfa 550k, a hp to porazka mam z 30 k bo nie regeneruje sie..

Pamiętaj, zawsze liczę na:

"+"

Opublikowano

Po pierwsze Boxy wystarczy ustawic tak zeby zbieral szybciej, latal dluzej i tyle. Nie wymagajmy cudow od darmowego programu.

Kolejna rzecz pol elita hmmm na bocie to juz lepiej zalozyc od nowa konta z 6 miesiaczna premka i w miesiac masz wiecej niz teraz nawet na boxybocie.

Co do pozostalych platnych botow i/kBot albo PBDO. iBot i kBot wystepuja w dwuch wersjach GG/noGG, kBot duzo tanszy. Testowalem tego bota i calkiem przyjmnie bil i zbieral boxy zaleznosci od ustawien wyciagal mi z 3-4k uri na godzine.

PBDO aktualnie testuje i chyba najbardziej przypadl mi do gustu. Na poczatek oczywsicie musisz sobie zrobic taski ale poczytasz o tym i nie powinno sprawic to wiekszego problemu.

Kazdy z tych botow dysponuje trialem wiec polecam CI potestowac i zobaczyc na czym najlepiej bedzie Ci sie pracowalo

61694148.png

Opublikowano

Jeśli czekasz po określonym lataniu bota i wyskakują te sekundy to wgrać plik timing i powinno wszystko działać.Masz go w TuTku BoxyBota

Co do bota to polecam KBota.Nie drogi,dosyć dobry,a wadą jest dłuższe czekanie na aktualizacje niż w IBocie. (KBot-Crack IBota)

Opublikowano

a jest mozliwosc kupienia bota psf?

^ jest...

co do ceny zalamalem sie :/ ale.... ch ..kupię i tak mam trochę kaski, nie kupuje zadnych gier bo mi sie nie chce grac na razie mozecie podac strone do developera polskiego z kbota?? dam like

@edit ostatnie pytanie....

Mam 5 irkow, 3 flaxy. co z nimi zrobic? padam na bocie no wczesniej na ibocie okolo 10 razy dziennie .... hmm sprzedac je ? nie nie wiem ;/.... zal mi wydawac kuponow na to dzis czw. , w sobote kupuje brazowy pakiet premium, od sierpnia bede mial kbotal.. postaram sie miec...

czemu od nowa nie zaczne? skylab z przerwami robilem z 5msc??... w konto wladowalem 500~~zl...ma dobre przeciez , cme , 5 irkow 3 flaxy full lf3, 16 bo2, 16 pp wiec nie wiem po co od nowa zaczynac///

teraz na boxybocie lacam ale mi sie nie podoba bo nie dosc ze ruski to gówniany nawet ze darmowy... mam zaufanie tylko do i/kbota

"+"

Opublikowano

Kup KBot, można kupić przez PSC ( w złotówkach jedynie u kamieniarza chyba ).

Co do kuponów, to po premce i tak będą przybywać. Dokup osłonki, to nie będziesz tak padać.

Napewno nie sprzedawaj tych dronów, bo bedziesz potem żałować.

Opublikowano

heh akurat jest aktualizacja klienta to nie bedzie Ci dzialac bot az go nie uaktualnia :) PSC osluguje prawie kazdy dealer a to czy kupiles psc w polsce czy w niemczzech nie ma znaczenia bo przeliczaja sie one na inne waluty wedlug kursu ktory masz na stronie :)

Heh wiekszosc botow to dzielo ruskich :) kBot tez od matki rosiji :)

61694148.png

Opublikowano

Wiesz, jakiś czas temu jak chciałem kupić, diamond / ivan nie chcieli w złotówkach przyjąć, i pisali, że u nich Euro only.

Może znów zaczeli w złotówkach przyjmować, nie wiem dawno nie kupowałem.

Opublikowano

podacie ta strone dewelopera kamieniarza? bardzo bym prosil

@up wez sie odpier*** wiesz dlaczego? darkorbit wszystkie posty ostatnie to Ty napisales nawet wg. nie pomocne bo uzyskanie odpowiedzi bylo wyzej.

Developer z darmowym hostingiem? bez przesady....

@edit

przyjmujemy doładowania do telefonu za

"przeniesienie licencji"

ok Twojej strony?? Nie wierze w Ciebie gosciu,...

"+"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...