Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] admin biobot

Adrian31081997

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To znaczy, że 12 adminów za tobą lata i sprawdza czy uciekasz do portu zawsze w to samo miejsce tak jak bot itp... czyli, że masz już bana na 100%.

Tak na serio to nie przejmuj się tym to chyba tylko tyle razy admin był na mapie. To nic też tak miałem.

obraz24.png

Opublikowano

To znaczy, że 12 adminów za tobą lata i sprawdza czy uciekasz do portu zawsze w to samo miejsce tak jak bot itp... czyli, że masz już bana na 100%.

Tak na serio to nie przejmuj się tym to chyba tylko tyle razy admin był na mapie. To nic też tak miałem.

aha no to fajnie a jezeli mialbym dostac to kiedy bo mam to z nocy a jak na razie bocik ciagle zbiera?

Adrian31081997 czytaj ze zrozumieniem(a raczej myszką)

Opublikowano

Spodziewaj sie we wtorek :) Ale roznie z tym bywa bo ja dostalem bana 2 tygodnie po pierwszym razie jak mi boxy napisal Admin

61694148.png

Opublikowano

Takie gadanie, bo admini też nie mają co robić. Od czegoś jest skrypt banujący, pewnie tylko sprawdzali coś w grze, lub po prostu się bawili :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...