Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] jak zarabiac na paccu

anzek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

mam pytanie apropo zarabiania na paccu .

Jestem na yalaharze i z expa wynosze srednio 4k z czego polowa idzie na poty i royalki . I niewiem jak skutecznie zarobic albo w co zainwestowac . Prosze o jakas sensowna odp.

Opublikowano

Stwórz bot knighta. I idź trolle ab a pózniej Folda. Będziesz wynosił z expa min 6k a na większym lvl coraz więcej i w ten sposób będziesz miał na expa.

graphic.png

Opublikowano

zainwestuj 3k w market skupuj smieci ktorych nikt nie kupuje selaj je malo zarobisz na kazdej sztuce ale to darmowa kasa:)

potem kupisz 10k sztuk i na kazdej zarobisz 100gp to juz masz troche zysku

Do
$wiek+=1
Until ŻycieGetMsg() = -3

zbieram +

Opublikowano

1. Stworzyć knighta (bota) iść do Edron na gobliny dać skrypta na bieganie ze small stonami do depo

2. Tzw marketing musisz mieć z 1 cc i kupujesz np rotworm fang za 25 g sellasz za 50 tylko takie przykłady

3. H lvel sorcerer ( można pożyczyć ) tak ok 90 lvl i musimy mieć stormaye helmet of deap i idziemy na Water elementale profit - 1 cc z expa waste - 2 k na poty - zarabiamy - 8k

4. Nauczenie się oszczędnie expić . bez waste nie pg idź na słabsze mody lub dobij skille

1396292564-U784394.png
Opublikowano

1. Bot nie wchodzi w gre na tym koncie

2. To bd robic na 100% szkoda ze sam na to nie wpadlem szybciej xD

3. Niemam skad wytrzasnac 90+ ed/ms

4. Staram sie grac na jak najmniejszym waste expie w yalahar na dzielnicy alchemist kasy wynosze 4k-5k zczego polowa sumy idzie na potki ale dzis dobilem 51 i mam uture(recovery) a to mocno zmniejszylo mi dzis waste .

Apropo knight bota boje sie postawic bota na paccu xD ban wjedzie i 38zl w dupe teraz staram sie zarobic na pacc scrolla w markecie :0 i dzieki za propozycje z 2 skorzystam jutro

ps. Mam sposob troche ryzykowny dzis odkrylem w venor -2 jest npc zarbon gra sie z nim o kase wziolem 3k zainwestowalem i zlowilem 8 kosci :0 czyli z 8k jak sie dobrze sprzedadza

Opublikowano

@up

teraz za bota odrazu delete.

@topic jak chcesz bocić co jest konieczne by na twoim lvlu zrobić pg musisz zrobić farme 2-3 botknightow na faccu i bd miał tyle kasy że hoho.

Masz do wyboru kilka botów.

tibia auto - na tym bocie najlepiej robi się farme botknightów ew. blackd proxy.

ibot - w massbanie 25 lipca nikt który używał tego bota nie dostał bana.

dobry bot podobny do neo i możesz konwertować skrypty z neo do ibota.

Opublikowano

tubcio dobrze mowisz :P bo ja zjakis rok temu dostalem deleta na knigtht bocie ale mialem 1 tylko i na tibii auto cisnolem ale po 12h karalem xD wiec sie niedziwie

ale dostalem deleta tez na 2 koncie na ktorym expilem i to byl moj main wiec niewiem jak to odkryli moze przez logi xD czy cos

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...