Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sura 52LvL- Co dalej?

PowerIsHere

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ; )

Od trzech tygodni gram na tym koncie. Było tak, że najpierw wbiłem 35LvL siedziałem w M2 tam zarobiłem trochę kasy, za którą kupiłem sobie Eq i dobiłem 52LvL, kasa powoli się kończy i tak gdzie teraz zarabiać kaskę? A może dobić jeszcze parę lvli, żeby odblokować nowe opcje zarobku :P ? Na którym LvLu mam się zatrzymać, a może już mam odpowiedni? I gdzie pójść na danym LvLu?

Moje Postac:

-Ostrze i Zbrojka M5, Strach M1

-FMS Śr 36 KD +4

-Buffy 28%

-11k Hp

-390 Defa

Opublikowano

Zostań na 52. Max 54, lecz polecam 52.

Najlepszy lvl do zarobku w 'półce średniej' ;P

1.Trudny Loch - najpospolitsza metoda, aczkolwiek nie najlepsza i ... nudzi się

2. !Sohan! - w Twoim przypadku metki 55, wbijesz skille M7/8 i lepsze EQ, to wtedy za 65'tki możesz spróbować. Na 55'tkach pofarm z 1-2 miesiące. Dużo można na nich zarobić ;)

3. Dolina - na tym lvl spokojnie możesz jeszcze obrabiać metki cienia (z rękawicą oczywiście).

4. Sposób mieszany - zarabiasz na 55'tkach, za kasę kupujesz itemy do DT, zabierasz się z innymi na DT ( na tyle kont ile możesz lub ile masz), ulepszasz i sprzedajesz. I znów... Więcej DT, więcej dropienia, więcej kasy ;)

Opublikowano

Wbij 55 i idz na sohan lub lorda. Lub wbij 75 i metki dt.

przecież z zerowym zarobkiem on nie da rady wbić 75

@Topic - kup rękawicę złodzieja i idź na metki diabła, może coś ci dropnie ciekawego.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...