Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] złapią ?

r1nb0w

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w sobotę rano muszę wyjechać służbowo na tydzień i wrócę dopiero w niedzielę wieczorem i tak się zastanawiam czy puścić bota na te ponad 8 dni ? miałby na niewidce zbierać boxy ( boxybot ) na mapie 2-5 , tylko tak się zastanawiam czy to nie jest zbyt ryzykowne bo to jest około 200 godzin nonstop , więc jaka jest według was procentowa szansa , że mnie złapią ? znaczy na ile procent wpadnę według was ?

Opublikowano

Moimi myślami to jest bardzo ryzykowane, tak na 91%.

Strasznie dużo czasu byś miał bota włączonego na grę, co by było zbanowaniem konta. (prawdopodobnie).

Tak więc bym się na twoim miejscu powstrzymał i poczekał ten tydzień, aż wrócisz. ;)

1367996595-U582588.png

Opublikowano

A tam bzdury gadasz neXt15. Ludzie mają odpalone dedyki, vpsy, nonstop i bana nie widać. Chociaż na boxybocie bałbym się bocić godzinę dziennie, więc jeżeli chcesz używać bota 24/7 kup KBota/IBota.

Opublikowano

A tam bzdury gadasz neXt15. Ludzie mają odpalone dedyki, vpsy, nonstop i bana nie widać. Chociaż na boxybocie bałbym się bocić godzinę dziennie, więc jeżeli chcesz używać bota 24/7 kup KBota/IBota.

Najbardziej chodzi mi o czas przez który będzie włączony bot.

Tak jak mówisz godzina dziennie powinna by starczyć aby nie został złapany.

1367996595-U582588.png

Opublikowano

Najbardziej chodzi mi o czas przez który będzie włączony bot.

Tak jak mówisz godzina dziennie powinna by starczyć aby nie został złapany.

Boxybotem, bo to gówno.

Inne boty, to co innego.

Opublikowano

tyle , że właściwie kupowanie bota mi się nie opłaca , ze względu na moją dużą grywalność , a po zatem często na konto wchodzi drugi gracz ( teraz nie może - wakacje :)) bo właściwie jeżeli oboje możemy to konto jest wolne przez 1-2 godziny dziennie , to sobie wtedy boxa puszcze i jakoś leci , a mniej wykrywalny jest i/kbot , czy pbdo bot ?

Opublikowano

tyle , że właściwie kupowanie bota mi się nie opłaca , ze względu na moją dużą grywalność , a po zatem często na konto wchodzi drugi gracz ( teraz nie może - wakacje :)) bo właściwie jeżeli oboje możemy to konto jest wolne przez 1-2 godziny dziennie , to sobie wtedy boxa puszcze i jakoś leci , a mniej wykrywalny jest i/kbot , czy pbdo bot ?

IBot i KBot. PBDO Bot i BoxyBot tylko podwyższają statystyki złapanych przez BP.

Opublikowano

Szanse na złapanie wynoszą zero tylko trzeba omijać (4 dni) wybrane dni w których Bp łapie boty . Właśnie dlatego mnie w tym miesiącu złapali bo zapomniałem że zawsze(24/25) jakoś tak łapią ^ ^

Opublikowano

Ja już 6dni non stop na bocie, wyłącze na dzień na pare godzin tylko, ale i tak wtedy sam nakurwiam statki,kubiki itp, więc konto jest ciągle aktywne,już tak od 2 mies :)

Jeżeli pomogłem, nie bądź żyła, daj

like, to nie gryzie :)

Opublikowano

tak jak uo mówi, i w timing ustaw se w nocy jakieś 2 godziny N żeby był sen ZzZzzzz....

wtedy masz marne szanse ż e złapią..

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Ale jebią niektórzy, ja mam bota wyłączonego tylko jak jest aktualizacja, nie raz support mi napisał, że wie, że ja boce i jakoś nawet PD ani energii mi nie zabrali, a ban był za pyskowanie.

obraz24.png

Opublikowano

To jest loteria.

Nigdy nie wiadomo czy cię złapią czy nie.

Ja 1 kontem botuje 3 miechy bez przerwy, a 2 konto 2 dni i ban..

Loteria to jest masz czasem szanse a czasem nie..

1377774857-U369478.png

Opublikowano

To jest loteria.

Nigdy nie wiadomo czy cię złapią czy nie.

Ja 1 kontem botuje 3 miechy bez przerwy, a 2 konto 2 dni i ban..

Loteria to jest masz czasem szanse a czasem nie..

bocę.

Opublikowano

Boxy nie używaj, bo szkoda konta. Kup KBota, ale i tak nie zostawiał bym na twoim miejscu,

online konto więcej niż 36h. Podobno od 48h nonstop, leci ban.

Opublikowano

Ibot jest dość drogi, kbot'a mam i nie narzekam (noGG), jednak czasami zbyt długo trzeba czekać na aktualizację.

Mam konto które ma już rok i "od nowości" latało na kbocie na dedyku 24/h przez 3 tygodnie (byłem na wakacjach) a bana jak nie było tak nie ma.

Jak ja miałbym kupować bota, wygrałbym pbdo.

Jak dla mnie jest najbardziej przejrzysty, duże możliwości konfiguracji

+ fakt, że licencja "dożywotnia", nie jest podpięty pod jedno konto (jeden usr id) + GG

Poza tym można napisać bat'a, który sam uruchomi boxy'ego, zamknie go po pewnym czasie i ponownie po pewnym czasie uruchomi.

@echo off

:start

start BoxyBot.exe <login> <hasło> <serwer> autocloack

timeout <czas przez jaki bot ma chodzić w sekundach>

taskkill /im Boxybot.exe

timeout <czas przez jaki bot ma być wyłączony w sekundach>

goto start

może nie działać, mi na drugim systemie (xp prof.) nie działa w batach komenda "timeout".

Ewentualnie pobierz program, który usypia kompa na pewien czas i wam go wybudza. Boxy powinien sie połączyć.

headerlogoc.png

Opublikowano

możesz go zostawić może ktoś go dednie to przestanie zbierać zmieni mape na chwilkę i wróci.

u mnie boxybot latał kilka dni w nocy a ja z rana biłem wrogów i cuby nie było żadnego bana.

Opublikowano

Proponuję PBDO z opcją Timetable :)

To był by najlepszy wybór, jednak on kosztuje. W temacie pytanie było o BoxyBota, i na nim bał bym się tyle puścić :x

Opublikowano

gdyby to miałbyc jakiś z płatnych botów to tak;] u mnie max bot bez przerwy chodził ponad 200h ;] (KBot) i nic po tym nie było ;D

1319559475-U373267.pngkbotuserbar9ni9.png

Opublikowano

Boxy nie używaj, bo szkoda konta. Kup KBota, ale i tak nie zostawiał bym na twoim miejscu,

online konto więcej niż 36h. Podobno od 48h nonstop, leci ban.

A ja miałem konto na bocie przez 9 dni 24/7 i bana nie dostałem jak by co to było na kbocie :)

b_560x95.png

Opublikowano

2 konta około 900h(na jednym więcej trochę, na drugim trochę mniej) czasem po 3 dni bez przerwy na boxy i było git, więc z odrobiną szczęścia nie dostaniesz bana, szczególnie jeśli tego afka ustawisz(np. 2,5k boxów i 10 min afka).

Pozdro:)

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

Ja mam od 2 tygodni nonstop puszczonego boxybota, mam juz golca 15 oslonek 15 lf3 i 3 irki, latalem od zera na bocie, i wlasnie koncze delte składać, zalezy chyba od farta ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...