Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szybki zarobek

olekar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie jak mam szybko i efektownie zarobic na jakies ebo +1500 pż,buty +2000pż i fmsa +9 sr 30+ w tydzień?

Mam woja body 35 lvl,brakuje mi medali na tego bojowego (dokładnie 8) i nie wiem jak zarobic.Nie mówcie mi nawet o dropku do m3.Sam takiego zrobiłem i po kilku godzinach miałem same śmieci w eq.Co proponujecie???Dodam że mam riba +9 śr 8 i on jest troche kiepski,zbroja lwia +1000 pż.Razem mam 5000 pż (tylko)

Opublikowano

Hmm spróbuj kupić medale, jak nie masz kasy to zrób dropa do lochu małp, zrób boja i idź na metki w m2. Jak masz kase na is to kup x2 drop na tydzień ^^

¡ Hala Madrid !

Opublikowano

Mógłbyś też spróbować zrobić jakąś postać ~18lv i dropić fms z best specjalisty w dolinie. Jest to może trochę nudne ale z 2x dropem całkiem nieźle można się dorobić.

cg4h.png

Obecnie gram na prywatnym serwerze World of Warcraft - Sunwell.pl

Opublikowano

To po jakiego licha w to grasz? :D

Poleciłbym Ci zagrać w NosTale albo 4Story, dam możesz osiągnąć wszystko bez wydawania kasy ^_^

W metinie też można wszystko osiągnąc bez wydawania kasy -.- .

@topic

Idz dropic riby.

Opublikowano

W metinie też można wszystko osiągnąc bez wydawania kasy -.- .

@topic

Idz dropic riby.

Oczywiście, ale zanim coś osiągniesz to minął długie tygodnie, w NosTale w 10 dni wbiłem 70lvl Łucznikiem, mam bardzo dobry build, dużo kasy itp.

Poza tym w NosTale można wszystkim handlować z ItemShopu, w Metinie tylko określone przedmioty :)

Tak więc lepiej wydać realna kasę na NosTale niż w Metina z którego nic nie masz ;)

Opublikowano

Robisz mentala z eq+6/7/8/9 wbijasz mu 10-15lv lecisz na małpki i dropisz medale. Ewentualnie kupujesz rękawice , ale pisałeś , że nie chcesz wydawać kasy to bez rękawiczki też wydropisz medale i potem te medale sprzedajesz lub za te medale robisz levele konia , jeśli będziesz zdecydowany na robienie leveli konia to je robisz aż zrobisz boja a później na metki do M2 na boju i jedziesz. Drugi sposób jest taki , że robisz konto (na osobnym emailu) i wbijasz 30lv , ściągasz FishBot'a i niech sobie łowi , mi na fb w 3dni 10 małży wyleciało , Tobie pewnie więcej wyleci , bo w Metinie to mam mało szczęścia na takie małże i inne duperele. Trochę się rozpisałem..

Lord Zibi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...