Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Novamt2

bzykenss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak więc skoro usunęli nam temat pozostaje mi nic innego jak tylko was zachęcić do wejścia na serverowe forum novamt2.fora.pl. Tam niezbędne informacje oraz gorące newsy. Żeby nikt nie miał problemów z połączeniem sie na server właśnie uploadujemy naszego klienta którego będziecie mogli ściągnąć i bezpośrednio odpalić grę, nie będzie juz spamerów przez który zamkneli nam poprzedni temat. Link do downloadu dodam jaki i na MPC jak i na strone servera, forum servera oraz do filmu na YT pozdrawiam i nie spamujcie <3. : )

P.S dziekuje spamerom; )

Opublikowano
Tak więc skoro usunęli nam temat pozostaje mi nic innego jak tylko was zachęcić do wejścia na serverowe forum novamt2.fora.pl. Tam niezbędne informacje oraz gorące newsy. Żeby nikt nie miał problemów z połączeniem sie na server właśnie uploadujemy naszego klienta którego będziecie mogli ściągnąć i bezpośrednio odpalić grę, nie będzie juz spamerów przez który zamkneli nam poprzedni temat. Link do downloadu dodam jaki i na MPC jak i na strone servera, forum servera oraz do filmu na YT pozdrawiam i nie spamujcie <3. : )

P.S dziekuje spamerom; )

poco szpanujesz ?

Błędy to moja specjalność
wiec prosze bądz mily nie zwracaj na to uwagi
:D

GG 10083301

Opublikowano

kolego mam pytanka;

- eksp

- drop

- jakieś bonusy/eventy czy coś ?

- może jakiś lvlek i itemki na start :> ?

であるSpidoo

• Dodaj nową pozycję...