Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ankieta] Najlepsze rezprezentacje pilka nozna ^^

PoWinglo

35 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kogo wolisz ?

• Portugalia[Nani,CR7,Pepe,Almeida,RuiPatricko]
      7
    • Hiszpania[Casilias,Ramos,Torres]
      14
    • Anglia[Gerrard,Lampard,Rooney]
      0
    • Holandia[VanPersie,Robben]
      2
    • Niemcy[Ozil,Kehidra i inni]
      9
    • Argentyna[Maria i Messi i inni]
      3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

HIszpania. ale sklad hiszpanii nie sklada sie tylko z 3 pilkazy tam gra polega na calej druzynie .

mr2xd.png
Opublikowano

Nie wiedziałem że w Argentynie jest jakaś ''Maria''. Za tą ''Marię'' głosuję na Argentynę. :D

Słyszymy i widzimy tylko to, co jesteśmy zdolni pojąć.

Opublikowano

Kiedyś zawsze po Polsce kibicowałem Francji, w czasach gdy grali jeszcze tacy piłkarze jak: Zidane, Henry, Trezeguet, Vierra, Makele, Wiltord, Thuram, Bartez itd. Od jakiegoś czasu głównie jestem za Hiszpanią, w tej chwili najsilniejszą reprezentacją na świecie. Chociaż akurat na minionych ME kibicowałem bardziej Portugalii, żeby tym razem wygrał ktoś inny niż Hiszpania :P . Tę reprezentację też lubię od dawna, kiedyś głównie ze względu na Figo, teraz głównie ze względu C. Ronaldo. No i od odkąd pamiętam lubiłem patrzeć na grę Brazylii, ale w ostanich czasach coś zmarnieli :(

PS. ciekawe jaka będzie następna ankieta PoWinglo? Brazylia vs Argentyna? a może Niemcy vs Portugalia, albo Ozil vs Iniesta? :D

https://ludomirblog.wixsite.com/mensrightspolska - prawa mężczyzn prawami człowieka

Opublikowano

@PoWinglo ty zajebany prosicielu lajków, robisz kolejny CHUJOWY temat w którym tylko te jebane lajki żydzisz na chuj ci one do szczescia potrzebne? Staje ci jak lajka dostaniesz?

A wy po jakiego chuja dajecie sie na to nabierac, ja lubie rap ty tez to dasz mi lajka?

Lajki daje sie za cos dobrego, konkretnego, pomogles to dostaniesz a nie robisz chujowy temat i myslisz ze sie dorobisz

@Top - bo mnie zaraz GMy zbanuja:

Germania

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...