Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapowiedź RayCrafters [20slotów][2gbRam][FreeBulid][AutomatyczneDziałki][V.I.P][24\7] Oficjalne otwarcie 25.07.2012 Godz: 21:30 ! Zapraszamy

SlawoCraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chciałbym się zgłosić na Moderatora serwera

-Imię Wiktor

Nick Munioo

- Wiek 14

- Pluginy które umiesz obsługiwać WordEdit WordGuard

Essentials :D permissionsEX i dużo więcej ponieważ posiadałem 2 serwery

- Na ilu serwerach grałeś i byłeś adminem\Moderatorem oo z 3 i miałem na nich Moda na 2 Admina Na 2 Właściciela

- Ile czasu zamierzasz spędzać na serwerze dziennie. a 5-7 godz :D z przerwami

- Jak długo grasz w Minecrafta. od Alphy 1.2.6

- Dlaczego akurat Ciebie mamy przyjąć. Jestem Miły przyjacielski :D lubię zawierać nowe przyjazne :D Jestem Ogarnięty :D Umiem się z Dziećmi :D obchodzić mam młodsza siostrę i Brata którzy majo po 10 lat :D

- Czy posiadasz skype.Tak tylko micro się zepsuło :(

1390155547-U554535.jpg
Opublikowano

Nie, serwera nie polecam, nudny jest.

- Wiek 14

- Pluginy które umiesz obsługiwać WordEdit WordGuard

Essentials

:D permissionsEX i dużo więcej ponieważ posiadałem 2 serwery

- Na ilu serwerach grałeś i byłeś adminem\Moderatorem oo z 3 i miałem na nich Moda na 2 Admina Na 2 Właściciela

- Ile czasu zamierzasz spędzać na serwerze dziennie. a 5-7 godz :D z przerwami

- Jak długo grasz w Minecrafta. od Alphy 1.2.6

- Dlaczego akurat Ciebie mamy przyjąć.

Jestem Miły przyjacielski

:D

lubię zawierać nowe przyjazne

Jestem Ogarnięty

Umiem się z Dziećmi

obchodzić mam młodsza siostrę i Brata którzy majo po 10 lat

Opublikowano

Właściciel to pizda, więc to tyle o tym serwerze. Kiedyś wkręcał się w szeregi jednej sieci serwerów i kolesiom rozjebał forum itd. -_-

Nie polecam wieśniaka.

Idź się lecz. wbijasz tutaj nawet cie na serwie nie widziałem i wypisujesz bzdury.. trudno zawsze się musi znaleźć jakiś hejter

ref Dzisiaj postaramy się dodać maszynę wypłacającą pieniądze + MobArene

Opublikowano

Witam wszystkich bardzo serdecznie! Jestem jednym z administratorów serwera. Znam sie z GodTGF (SlawoCraft) od niedawna, ale to porządny gość. Pewien użytkownik o nazwie kubis987 napisał obraźliwy komentarz. Nie wierzcie mu, serwer jest superowy. Jeśli nie wierzysz sprawdź sam. Już dziś będziecie mogli wypłacać pieniądze z bankomatu na spawnie, a także postaramy sie wgrać plugin MobArena. Osobiście mówiąc byłem Administratorem na 5 serwerach i najlepszym serwerem jest właśnie ten.

Pozdrawiam DrDemo ;D

Opublikowano

Server nie polecam ponieważ admini nie umieją traktować graczy, nie umieją opanować serva, server jest strasznie nudny, ale głównie nie polecam ze wzgl. na adminów. Dziękuję.

1348687386-U377457.png

Opublikowano

Server nie polecam ponieważ admini nie umieją traktować graczy, nie umieją opanować serva, server jest strasznie nudny, ale głównie nie polecam ze wzgl. na adminów. Dziękuję.

Skoro Według Ciebie taki serwer jest nudny i admini to dlaczego mamy przeważnie 15\20 graczy?
Opublikowano

-Imię Kacper

- Wiek 13

- Pluginy które umiesz obsługiwać chba wszystkie

- Na ilu serwerach grałeś i byłeś adminem\Moderatorem Serwerach dużo grałem byłem administratorem na kilku serwerach a moderatorem na wielu serwerach

- Ile czasu zamierzasz spędzać na serwerze dziennie.Ile się da

- Jak długo grasz w Minecrafta. Gram 6h

- Dlaczego akurat Ciebie mamy przyjąć.Chcę pomóc serwerowi w rozwoju itp.

- Czy posiadasz skype.Tak posiadam gg skyp skyp na moim profilu

465018565500e588973dcb.png
Znawca
Opublikowano

odstrasza mnie to że gracze za dawanie pozytywnych opini dostają nagrode.. To takie troche bez sensu, bo serwer nawet gdyby był do bani to itak pokażą się pozytywne komentarze za kilka diaxow..

a tak wgl to dlaczego nazywacie się 'najlepszym' serwerem w polsce? Czemu niby jesteście lepsi od innych? Prosze o jakis argument..

Validating > Member > ProUser > Postmaker

-----------------------

Opublikowano

odstrasza mnie to że gracze za dawanie pozytywnych opini dostają nagrode.. To takie troche bez sensu, bo serwer nawet gdyby był do bani to itak pokażą się pozytywne komentarze za kilka diaxow..

a tak wgl to dlaczego nazywacie się 'najlepszym' serwerem w polsce? Czemu niby jesteście lepsi od innych? Prosze o jakis argument..

Kolego opinia jest po to żeby zachęcić graczy do gry. Każdy otrzyma od nas upominek. nawet za złą opinię.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...