Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KD HACK 4story, Aktualizacja 23.07.12

imixiu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kseno no i co ze nie masz nic do stracenia ? To jest strata czasu .. zarobisz se 30g bedziesz sie cieszyl itp; a pewnego dnia wchodzisz na konto i banik permentalny . To jest tylko strata czasu na tego hacka, to juz nie ten hack co kiedys czyt. ( wersja z lutego ) tamten nie byl w ogole wykrywalny bo gralem na nim 3 miechy i sie eq pvp 18 i broni 20 dorobilem ale pozniej przez moja glupote i zachlannosc bana dostalem . Teraz nie grajcie na tym hacku, mowie to strata czasu . Poczekajcie na nowa wersje ktora okaze sie juz nie bawem bo KD ma juz kupe doniesien ze ludzie maja zbanowane konta i hack wykrywalny, wiec spokojnie czekajcie .

EDIT:: KD juz usunal hacka z epvp wiec niedlugo powinna wyjsc nowa lepsza mniej wykrywalna wersja hacka . Czekajcie i sprawdzajcie codziennie elitepvpers.com

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Podacie linka tego nowego hacka bo nie moge znaleść?

Tradycja... jak zwykle tylko na gotowe czekac, skoro znalezc nie potrafisz po samej nazwie chociazby w google to co sie chcesz brac za hacka jak zaraz bana zarobisz.

Chcesz zarobić na KK bądź po prostu nieco dorobić poprzez internet ?

Pisz pw a przekaże Ci całą moją wiedze na temat pewnego serwisu z którego wyciągam ~ 200zł miesięcznie :D

Opublikowano

Witam wszystkich ,otóż znalazłem ciekawą rzecz.. W plikach czy to w nowym czy w starym hacku jest Plik o nazwie Delete.me proszę go usunąc a problemy z wykrywaniem powinny ustać. Tak miał mój kolegą lecz pamiętajcie ,że robicie to na swoją odpowiedzialność.

Opublikowano

Próbowałem odpalić hacka na innym kompie niestety mam komunikat ,że 4story nie może działać razem z KdHack.dll coś tam coś tam.. wie ktś może o co chodzi?

PS. na 2 kompie to samo :/ stara wersja wykrywalna odpala się normalne lecz została wyłączona na forum.

Może ktoś to sprawdzić?

Opublikowano

Próbowałem odpalić hacka na innym kompie niestety mam komunikat ,że 4story nie może działać razem z KdHack.dll coś tam coś tam.. wie ktś może o co chodzi?

PS. na 2 kompie to samo :/ stara wersja wykrywalna odpala się normalne lecz została wyłączona na forum.

Może ktoś to sprawdzić?

Chodi chyba ze nie masz bliblioteki dll

• 2 tygodnie później...
  • 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...