Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Runy VS Champ

kaczorex10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam 29Lvl w tym tygodniu 30 i chcę zacząć grać rankedy. Posiadam 26 champów nie mam żadnych za 6300. runki mam tylko żółte na armor i nic więcj. Mam 5k IP i chiałbym wiedzieć co się bardziej opłaca więcej champów czy złożyć runy

Opublikowano

Lepiej zakup jakiegoś dobrego championa co ma dobry dmg podstawowy np. Anivia, a runy musisz posiadać osobno na ad i na ap więc wydał byś znacznie więcej niż te 5k które posiadasz.

Opublikowano

Chcesz grać rankedy bez run i to od razu po wbiciu 30?

Powodzenia, może wygrasz bo ktoś ci w teamie wycarruje gre a tak to zapomnij.

Będziesz miał last picka i nie będzie np postaci na mida / solo topa / tanka a ty bez run?

Najpierw zacznij grać drafty ok 100 meczy żeby zacząć się dostosowywać.

Co do tematu. Oczywiście że runy, uzbieraj 20k ip i kup runy na Offtanka: Czerwone - przebicie pancerza, Żółte - Pancerz, Niebieskie - Odp. na magie / odp. na magie@18 lvl esencje - DMG

i na AP, ale to już sobie do postaci dostosujesz.

Opublikowano

Ja bym też ci radził zarobić sobie duże ilości IP i kupić za nie runy do AP i osobne do AD. Ponieważ bez run masz dużo mniejsze szanse na wygraną.

Radze ci też zagrać około 250-600 meczów to wtedy będziesz mógł spokojnie grać rankety.

Opublikowano

RUNY !!!!

Postacie to i z rotacji masz.

A runy jak kupisz to już będą ci długo służyć.

Postaciami z rotacji nie da sie grać rankedów =.=

@topid

Kupuj Runy , dopiero potem postacie . Zawsze mnie te runy gryzły i przez jakiś miesiąc zbierałem na nie i przez miesiąc nie kupywałem postaci , teraz już jest luz bo mam wszystkie runy do każdej roli i lane'u

@up

co to są "rankety" ? ;x

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

chciales grac rankedy bez run? runy to podstawa bez nich nie masz szans na solo lini na rankedzie. zainwestuj wszystko w runy dla postaci ap i ad

Opublikowano

Ale nie graj od razu po wbiciu 30lvla rankedów. Na 30 nawet na normalach będziesz prawdopodobnie w dupę dostawać. I bez run będzie Ci strasznie ciężko. Na początek uzbieraj te dwie strony run na normalach. Potem możesz myśleć nad rankedami. 26 postaci, które ogarniasz i które nadają się na każdą z linii spokojnie wystarczy na rankedy.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

bez run chcesz rankedy grac? niekompletne niewiele pomogą

to tak jak bys gral bez rozłożonych pkt specializacji

nawet na normalach jak ktos pisze, ze gra bez run to załamka ;<

bez run to na boty :)

Hejo

Opublikowano

Ad:

Znaki: 9x Atack DMG (plaskie)

Zolte(zapomnialem ja sie nazywaja): 9x Pancerz (plaskie)

Glify: 9x Magic resisty (per lvl)

Eencje: 3x Atack DMG (plaskie)

Masz runy pod solo topa :)

Opublikowano

RUNY !!!!

Postacie to i z rotacji masz.

A runy jak kupisz to już będą ci długo służyć.

Własnie postaciami z rotacji nie da się grać rankedów

A co do Topa to Runy. Złóż dwie strony AD/AP tak jak inni i juz wiecej ci nie potrzeba jak chcesz wiedziec jakie to pisz PW

5_SurvingIgnite.gif

Opublikowano

@up Kurwa mać już to ktoś napisał, po jaki huj odpowiadać takim samym bezsensownym postem.

I źle mnie zrozumieliście, on nic nie napisał, że nowymi champami chce grać rankedy.

Nie rozumiem jednej rzeczy, po co tak perfidnie nabijać posty?

Ten temat mógł się zakończyć 10 postów temu,

ale nie trzeba napisać posta i pokazać jakim się jest kurwa mądrym człowiekiem.

Zaraz ktoś napisze, że właśnie moim postem, pokazałem że to właśnie JA nabijam posty, to żeby ich nie nabijać odpowiem jeszcze w tym poście:

Mam wyjebane na pisanie postów, tematów, dostawianie like, na to forum, na bany, warny itd... Więc proszę uszczęśliwcie mnie i dajcie mi ostrzeżenie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...