Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy Jest Jakas Roznica

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
dziwne duzo osob pisze ze wbija po 30 min albo 1h a ja kurwa po 5h

ja pierd....<facepalm> szkoda ze tego nie ma

farta maja a nie ze on ma loadera czy tam inny port do logowania...

obojetnie na jakim porcie wbijasz to tak samo

Opublikowano

lookni na rev6 tam masz podany % wbijalności na którym masz większy na tym najprawdopodobniej szybciej wbijesz

zzy9.jpg

29456.jpg

Silkroad= zeus GOKUxXPLxX:70lv Titan= Xx_FokuS_xX:55lv RuSRO=? Metin2= EwenementJP:78lv

• "Nigdy nie kłuć się z idiotą, nie warto, najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu,
    a później pobije doświadczeniem"
  • "Gdyby po ziemi stąpały ideały... Gdyby czyn był godny chwały... Gdyby wielkie nominały
    każdą kieszeń oblężały..."

Opublikowano
lookni na rev6 tam masz podany % wbijalności na którym masz większy na tym najprawdopodobniej szybciej wbijesz

gowno to daje...

po nowym auto loginie wbijasz na farta

Opublikowano

nie wbijasz na fart tak było kiedyś tera wbijasz na kolejki kiedyś % wbijalności gówno dawał

zzy9.jpg

29456.jpg

Silkroad= zeus GOKUxXPLxX:70lv Titan= Xx_FokuS_xX:55lv RuSRO=? Metin2= EwenementJP:78lv

• "Nigdy nie kłuć się z idiotą, nie warto, najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu,
  • "Gdyby po ziemi stąpały ideały... Gdyby czyn był godny chwały... Gdyby wielkie nominały

Opublikowano

w ogole to auto login jest zbugoway...

na poczatku pierw loguje chara potem wlaczam clienta do stallera

hah i 3 razy tak mialem ze staller szybciej wbil

1325845644-U48159.gif

Opublikowano

A ja polecam wbijanie przez loadera:)Dzis np wbijalem przez ibota ( z loaderem) okolo 30 minut.Z tego co wiem loader uzywa portu nr 30.Wydaje mi sie ze przez niego najszybciej sie wbija;p

Opublikowano

@UP

nieprawda

zzy9.jpg

29456.jpg

Opublikowano

@up

nie polecam włączać clienta co 3 h od nowa, niby nie ma tam "kolejki" ale czym dłużej się logujesz, to coraz większe prawdopodobieństwo ,że w końcu wejdziesz, takie jest moje zdanie ;)

Opublikowano

Ja wam tylko to powiem przestańcie grac w te głupie isro i przestawcie sie na inna wersje silka bo poco wbijac po 5h na serwa? Zeby dorabiadz jeba*ego Joya?

dieg0.jpg

Pomogłem? daj 5* xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...