Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LCGN - Gdzie expić na 119 lvl. ? :o

Etienette

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż... od 100 lvl'a expiłam w Juno ... Byłam w Procku ale tam nawet czarki i zaklinacze ubijają >.>

Proszę o pomoc. ;)

316ojt3.jpg

Żyj i kochaj. Niczego nie otrzymałeś na zawsze.

Opublikowano

chodzi Ci o Generic?

jak tak to ja tam w Procyon biłem :)

stun na moba i nic Ci nie zrobi :)

Rzucałam siecią w czarkę. Ale mi sie wolno ładowała bo nie mam biżuterii i mnie dead'nęła. :c

316ojt3.jpg

Żyj i kochaj. Niczego nie otrzymałeś na zawsze.

Opublikowano

lv 116 - 130

When you use SnowMan and Exp scroll at Deers at lv 116 you get 21%. (Deers hit 1 on you but takes some time to kill)

Till level 130 you get 8.50% every kill.

lv 130 - 133 (White Name)

When you use SnowMan and Exp scroll at Elder Wolf at lv 130 you get 17%.(Elder Wolf misses alot on you but takes some time to kill)

Till level 133 you get 7.90% every kill.

lv 133 - 139 (White Name)

When you use SnowMan and Exp scroll at Jaguar at lv 134 you get 15%.(Jaguar misses alot on you but takes some time to kill)

Till level 139 you get 7% every kill.

lv 139 - 146 (White Name)

When you use SnowMan and Exp scroll at Werewolf at lv 139 you get 15%.(Werewolf misses alot on you but takes some time to kill)

Till level 146 you get 5% every kill.

lv 146 - 154 (White Name)

When you use SnowMan and Exp scroll at Elder Werewolf at lv 146 you get 11%.(Elder Werewolf misses alot on you but takes some time to kill)

Till level 154 you get 2% every kill.

lv 154 - 158 (White Name)

When you use SnowMan and Exp scroll at Shadow Jaguar at lv 146 you get 4%.(Shadow Jaguar misses alot on you but takes some time to kill)

Till level 158 you get 1% every kill.

Opublikowano

Sory, ale nie wiesz to nie mów. Jak kupisz telewizor w roku 2000 to nie znaczy, że będą sprzedawać taki sam w roku 2020.

Czarki i zakliny mają teraz fizyczny atak, a procyon to miejsce raczej do dropa eq a nie expienia. Dużo lepsze są accessory bossy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...