Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co wybrać ?

DESTRAKSZYN.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

diamondmt2

Ostatnio nowe rzeczy dodali, a po za tym elite to stary priv

(starszy od dmdmt2)

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Elitemt2 to zgraja dzieci lansujących sie tym co zdobyli bija Cie na low lvl wszystko po zajmowane nie polecam tego syfu. Diamond nie grałem ale słyszałem, że administracja totalne neo. Jak bym miał grać to pandora / glador.

Opublikowano

Na elite strasznie dużo dzieci.

Zapraszam Cie na Diamonda, sporo nowości, niedawno były nowe wakacyjne, dużo ludzi.

Zapraszam Shinnso. :)

a31acc0f.png

Lider Gildii: Nightmares

Opublikowano

Zgadzam sie z up userami diamond jest szybki bardzo do 100 poziomu potem zwalnia i pvp jest bardzo przyjemne i zeby je wygrac trzeba miec taktyke nie tak jak na wiekszosci serwerow kto pierwszy walnie xD

polecam diamond

Opublikowano

a ja polecam DevuxMt2 serwer nowy mało dzieciaków i fajnie sie gra jest miła atmosfera a jak z tych 2 to diamond na Devuxie jak cos to pisz chunjo No0bEk

Opublikowano

no ja juz chcesz wybierac z tych 2 to wybierz diamonda.. Elite jak upy mowia neo.. diamond juz lepiej i powiem zdeczqe ciezej ale poradzisz sobie :) i jest wiecej nowosci masz te se pong gdzie idzie pieknie zarabiac :)

Opublikowano

diamond . Elite to taki serwer że się nie wybijesz bez is/allegro. Na małych lv cię biją wku***** się bardziej niż nacieszysz grą

Legenda
Opublikowano

Pandora największy syf jaki chyba jest. Polecam diamond, ponieważ odp na klasy masz wbudowane w perki i nie ma tak, że 35lv kładzie 150.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

rowniez polecam Daimond;a : :D

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

/AceBoy: Proszę dostosować się do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek

Opublikowano

Diamonda Polecam. Dodali nowe nowości, a Elite to już stary serwer, więc raczej nic już nie dodadzą.

Elite to przeszłość. ;)

Słyszymy i widzimy tylko to, co jesteśmy zdolni pojąć.

Opublikowano

iMetin ma słabo zabezpieczoną stronę. Dowiedziałem się i zobaczyłem to wczoraj. DiamondMT2 / AvalonV2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...