Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wycena Truta śr.54% Twierdza

Ryuji

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ciezko takowa trute wycenic tak jak pisal @up wystaw na forum twierdzy najlepiej zaloz sobie 2 konto i podbijaj zawsze znajdzie sie napalony gosc ktory bedzie ja chcial i da wiecej ... a co do wymiany jezeli mu nie ufasz to zawsze mozesz przypolowac na dostwpnego GM lecz bardzo zadko sie to zdarza ale jak juz bedzie to napewnoi sie zgodzi aby pomoc wam w wymianie;]

@Jeszcze lepszym rozwiazaniem jest wystawienie truty na allegro spokojnie zejdzie za 150-200 pln a za kase kupujesz kamyki ktore stoja na allegro 2,90 ;]

Opublikowano

Wydaję mi się że nawet +250zł by dostał, w końcu 54% śr. nie są częstym zjawiskiem.

cg4h.png

Obecnie gram na prywatnym serwerze World of Warcraft - Sunwell.pl

Opublikowano

Jak masz się wymieniać za KD to pamiętaj że najpierw niech da Ci kamole, a potem dawaj trute :) nie popełnij tego samego błędu co ja.

Opublikowano

@ kilka razy up

Wystawić na allegro? ja chce w kd.

@ troche mniej up

A po wystawieniu na forum powiedzmy ktoś mnie oszuka jest to jakiś dowód? Bo nie wiem jak handlowac taka iloscią kd :/

Opublikowano

Tak jak ktoś powiedział albo przez pośrednika albo allegro. Czemu allegro możesz wpisac ,że zamiana za tyle i tyle kd i masz jakiś dowód ja tak zrobiłem i było wszystko ok. Nie rób błędu typu ty mu dajesz trute on ci 12kd na początku to nie są czasy ,że każdy każdemu pomaga tylko każdy każdego ciu**

38454668608977330908.png

Opublikowano

Spokojnie 50++ kd dostaniesz, widzialem ostatnio trute +2 sr 36 co koles za 17kd selnal a tu takie śr i +8, najlepiej wystaw na forum.

Opublikowano

Moim zdaniem trochę zbyt tanio.Truta sr 54 i to jeszcze+8 to już swego rodzaju unikat.Nigdy nie kieruj się odpowiedziami innych,większość powtarza tylko poprzedni post,nie myśląc nawet nad jego sensem.

Opublikowano

Jak ta stalka +9 była to się nawet opłacało.

cg4h.png

Obecnie gram na prywatnym serwerze World of Warcraft - Sunwell.pl

Opublikowano

jak sie wymieniasz to niech ci wszystkie kamyki da i potem ty mu trute.

Balmora.pl - stupify 86 Lv OFF

Ravia.eu - stupify 35 Lv ON

Opublikowano

Beka chłopaku. Ta truta była warta z 200 albo i 300 kd. ja +6 41 sr niedawno kupiłem na Twierdzy za 35 kd i kazdy mówił, że zajebista okazja. Myślę, że za tą trute dostałbyś na allegro spokojnie 1k zł+

Jeżeli Ci pomogłem albo po prostu czytasz ten post to wejdź na pajacyk.pl i kliknij w brzuch pajacyka. Kliknięcie to dużo droższa waluta niż plus i minus na MPC

;) (Jeśli też tak uważasz skopiuj to do sygnaturki):)

pomagam.jpg?1

Opublikowano

Tak to jest jak się słucha porad ludzi nie mających pojęcia w temacie ;) Swoją drogą powinny być warny za takie wprowadzanie w błąd aby tylko nabić posta.Koleś stracił sporo zł .Albo dodawanie odpowiedzi w wycenach tylko od jakiejs ilosci postów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...