Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[25.07.2012] Czytaj jeśli nie możesz się zalogować

S4ms0n

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwery zostaną dzisiaj wyłączone na rutynową konserwacją, zaczynającą się o 8:10 Czasu CABALa.
Podczas tej konserwacji zostanie dezaktywowany Anniversary Event (Event Rocznicowy), więc upewnij się, że otworzyłeś
i użyłeś wszystkie eventowe rzeczy (pudełka Lotto, Trofea, Thunderbolts) przed rozpoczęciem konserwacji,
ponieważ wszystkie te rzeczy znikną.
Podczas konserwacji forum, strona oraz Supprot mogą być niedostępne w określonych porach dnia.
Szacujemy, że konserwacja potrwa 3-4 godziny.
Podczas czasu konserwacji, nasi pracownicy dalej będą pracowali nad rozwiązywaniem ticketów o zmianie hasła i weryfikacji e-maila.

Żródło

http://forum.cabalonline.com/showthread.php?230329-Konserwacja-dzisiaj-25-07-2012

Opublikowano

Leee! Ukradłeś moją nazwę tematu złodzieju :D

Ciekawe czy mieli włama czy co

Opublikowano

Możesz. Strona teraz działa

Ale od wczoraj u mnie to samo wyskakuje po próbie logowania: There have been too many requests

Opublikowano

ale nie przychodzi mi email.. I chciałęm zobaczyc czy tylko z jednym kontem tak jest. Założyłem drugie i normalnie mogełem zmienić hasło ale teraz sie zalogować nie moge.. :(

Opublikowano

Szkoda, że tak późno wróciłem do gry, no ale cóż 5 poziom peta się wbiło ;) No i nawet dobry zarobek miałem z tych 'Pucharów' zawsze jakiś Eod lub sod do przodu, ciekawi mnie teraz jedno czy zmienią się ceny Upgrade oraz Przepustek , mam nadzieje że tak bo miałem z tego zawsze dobry zarobek, a teraz to wiadomo ;x Event był udany , nie powiem mam nadzieje że wkrótce podobne eventy znajdą miejsce w Cabalu.

Opublikowano

Serwy już on. Można wbijać, ale co z tego jak i tak nie mogę hasła zmienić na stronce ;d

Opublikowano

lol cabal nie działa mi prośi i o resa clienta

Nick w grze :Akail/BuLu

Nick:Akail

Klasa:Warrior

LvL:57 rośnie z dnia na dzień

Opublikowano

juz 2 raz ten sam błąd , itak działał wczoraj po tym błędzie więc może nie potrzebny reinstal

fail to download serwer imformation,please restart launcher please

Opublikowano

to nic nie dało nawet po 4 reinstalach tylko tym razem klikam na ikone cabala i nic się nie dzieje a jak 2 raz właczam to pisze cośtam terminate chyba aby ją wyłączyć

więc niewiem co sie

Opublikowano

Jeśli masz jakieś problemy to wstawiaj cały błąd a najlepiej screena -,- nie jestem jasnowidzem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...