Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ważne] Czytaj jeśli nie możesz wejść do gry.

Gość Teski.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://forum.cabalon...ication-and-YOU

Kto umie angielski to zapraszam wyżej :D

A kto ma problemy to objaśnię na szybko

Nie wiem sam o co kaman ale dziś coś się porobiło i trzeba potwierdzić email i zresetować hasła do gry jak i do strony.

Nie mogę teraz tego opisać bo sam nie mogę wbić na stronę cabala, ale brat już to robił ;d

Trzeba się poprostu zalogować na stronie cabala:

https://www.cabalonl...nt/Default.asp#

Później zresetować hasła do strony www i do gry i można grać :)

Nie wiem czemu tak się stało... Może mieli jakiegoś włama czy coś?

64286163698338223869.png

Orginalny post z oficjalnego forum cabala

Przetłumaczone przez [GM]Skyline

Opublikowano

Nie wiem , zmieniłem passy zaraz po konserwacji , teraz gdy loguję się na stronie piszę

,

Hi ,You have successfully registered your details and you can now play the game, więc jakby wszystko okej a co się okazuje ? nadal gdy wchodzę do gry pisze mi ze wpisuje złe passy , a gdy chce ponownie zmienić passy pisze mi że hasło zostało już wykorzystane.

Nie ogarniam ...

Opublikowano

Chyba najlepiej będzie jak napiszesz do supportu :) Jak się tylko dostane na stronę to powiem co i jak bo jak na razie nie da się zalogować :D Może jutro, dziś odpuszczam

Opublikowano

Nie wiem dlaczego, ale u kumpla normalnie hasło zmieniłem , coś musiało być nie tak, no ale na szczęście wszystko jest okej, za wszelką pomoc dzięki.

Opublikowano

Podpinam na czas nie okreslony, dla objasnienia GM to normalne "pizdy" dlaczego? Ponieważ większość KoXow z 2k np 8 nie pamieta e-mailu i dupa, potem gdy sprawdzą po 2-3 miesiącach, że nei wchodzi do gry do go ojebią, zmienią hasło nick i na sell. Tak samo jest z Cabal Rider, wkoncu CR zrobili GM'owie cabala ; ]

273511408998783345728.png
Opublikowano

Jeśli zmieniacie, po zalogowaniu na stronce, hasło do konta w grze, a wam wyskakuje że złe hasło, a nawet za 30 min nadal tak wam pokazuje, to napiszcie o tym do supportu, mogą być z tym pewne problemy

Problem z tym mają, bo zmieniają jakoś system zabezpieczeń kont, czy jakoś tak, jeśli dobrze zrozumiałem. W każdym razie więcej zamieszania z tego zrobili. No i na pewno dużo osób przestanie grać, bo nie będą mogli, a to co się na rynku będzie dziać, to wg. mnie będzie masakra

@up. no racja, bo skoro mają grę do dyspozycji, to tam myślą sobie "ok, dorobimy sobie udostępniając hacki" no i nabijają sobie cyferki na kontach. Teraz jakby miało być tak jak mówisz, to wg. mnie już by było przegięcie

ja musiałem pisać do supportu, bo konto miałem od kolegi, a on nie pamięta ani maila, ani żadnych pytań itp. czyli znałem tylko login i hasło ;] na razie muszę czekać na odpowiedź. Zachciało im się weryfikacji maili i kont itp...

Opublikowano

A ja nie moge wbić na konto.. -,- a jak chce "odzyskać" hasło nie email nie przychodzi.. ;/

Opublikowano

A jesteś pewny że dobry e-mail podajesz? Może zarejestrowałeś się na inny? Jeśli nie pamiętasz jaki to musisz pisać do supportu

Opublikowano

@up tak jestem pewien.. nawet jak załozyłem nowe konto zmieniłem hasło i teraz tez nie moge na strone sie zalogować.. ;/

Opublikowano

Słuchaj :D

There have been too many requests.

Wyskakuje ci takie coś? Bo mi niestety tak i nie mogę wejść na konto bo jak się domyślam serwer www jest przeciążony... Tyle ludu próbuje wbić i tak się dzieje :D Ja napisałem do supportu bo mnie to wnerwia.. Chce sobie zagrać a oni tu wyskakują z takimi jajcami to ja dziękuje. Miejmy nadzieję że szybko odpiszą, a teraz powinni bo sami namieszali to niech rozwiążą teraz... Musieli mieć włama. Na pewno nie robili by takiego zamieszania o jakąś głupią zmianę portalu i systemu kont..

.

@edit

O zalogowałem się haha :D

Opublikowano

W moim przypadku odpisywali niecałą dobę, niestety musiałem pisać ponownie, bo napisałem tam swoje imię i nazwisko/ datę urodzenia itp. a zapomniałem, że to konto miałem od kumpla, a to było z początku jego brata i on to rejestrował

Draraki - mi się zdaję że masz racje z tym włamem, bo przez ostatnie dni, były bardzo duże lagi na serwerze (nie tylko u mnie bo koledzy też mieli) i dosc częste niespodziewane DC. Zapewne to przez to.

Opublikowano

A kto już wbił to zapraszam do Item Shopu po BB plus na 3 dni za free :) tylko 100k sztuk!

@edit

@down

zamknij, myślę że wszyscy sobie poradzą :)

Opublikowano

Ogłaszam że gra ponownie działa ( przynajmniej dla mnie ) i pytam się zarazem czy temat można cls ? Jak coś to Daraki edytuj posta u góry z odpowiedzią :D

Kappa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...