Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co zrobić, aby Pinnacle Studio nie nagrywał w takiej żałosnej jakości?

umotex12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po tym, jak nie uzyskałem odpowiedzi (nie mam do was pretensji, sam wcześniej nie słyszałem o takim problemie) czemu windows live movie maker się wywala, (http://www.mpcforum.pl/topic/673805-jak-wylaczyc-nie-odinstalowac-kodeki-ffvffdshow/) postanowiłem przerzucić się z powrotem na używanego przeze mnie wcześniej Pinnacle Studio 12. Czemu go nie używałem?

BO MIMO USTAWIENIA JAKOŚCI PROJEKTU NA "HD 1080p 16:9", WZIĘCIA USTAWIENIA NA "AVI- NAJWYŻSZA JAKOŚĆ" MAM OBRAZ 4:3, Z ZANIŻONĄ ROZDZIELCZOŚCIĄ (PIXELE WIDAĆ GOŁYM OKIEM) ORAZ CHRAPLIWYM DŹWIĘKIEM!

Czy ktoś może mi wyjaśnić przyczynę takiego stanu rzeczy? Daję screena z ustawieniami jakości projektu oraz powalającą jakością obrazu:

Dotyczy to wszystkich projektów. Nagrywam frapsem, ostatnio przerzuciłem się na Bandicam ale nadal to samo. Czemu ja nie mam szczęścia do programów? :(

post-680990-0-81200600-1343204791.png

post-680990-0-22129300-1343204795.png

post-680990-0-09023400-1343204813_thumb.png

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...