Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[szukam] kradzież konta darkorbit

lukalse

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jest mi potrzebna osoba, której już ktoś w najbliższym czasie, ukradł konto, i ta osoba zgłosiła incydent na policję,

prosił bym o kontakt na priv

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

jeśli masz chociaż sid konta zgłoś sie do kombassa napewno ci pomoże ;] policja nic z tym nie zrobi bo im się nie będzie chciało ;] a już na pewno jeśli jesteś niepełnoletni . jeśli już masz +18 i dobre gadane to może coś zdziałasz.

1319559475-U373267.pngkbotuserbar9ni9.png

Opublikowano

jeśli masz chociaż sid konta zgłoś sie do kombassa napewno ci pomoże ;] policja nic z tym nie zrobi bo im się nie będzie chciało ;] a już na pewno jeśli jesteś niepełnoletni . jeśli już masz +18 i dobre gadane to może coś zdziałasz.

To nie jemu ukradli, tylko pewnie on ukradł i szuka tej osoby, żeby oddać ;P

**\\BS//**

Opublikowano

ja miałem dopiero przypadek,

miałem tam jakieś zabezpieczenia na kompie, ale i to koleś przeszedł, żadnych programów bez skanu nie ściągałem,

a tu taka niespodzianka:

przez jakieś 2 dni miałem coś takiego, że jak się połączyłem z netem, to mi kompa zamulało witryny, taka wołga, że ja pierdole, koleś mógł mi zrobić wszystko:

wyłączyć program, jakąś grę[nawet nie na necie] potrafił mi nawet wyłączyć komputer, z tego co wiem koleś używał PAJĄKA potem mi wrzucił keylogger i jakąś literówkę no i po mnie....

gdybym wiedział, że koleś cokolwiek robi, tylko wtedy jak ja jestem na kompie, to bym miał nadal konto, a tak jest w dupie i muszę iść na policję,

ale niech ktoś mi napiszę kto się z kradzieżą konta spotkał i poszedł z tym na policję

pisać na priv

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

nie róbcie sobie, żartów, już 2 raz te same konto mi ukradli, raz odzyskałem, poradziłem sobie bez policji, ale teraz mam problem...

Opublikowano

Powiązałeś chociaż to konto z jakimś facebookiem/nk czy też bigpoint.com ?

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Mi też jakiś czas temu zajumali konto,jest jakiś sposób żeby je odzyskać? koleś zmienił maila a znam tylko id konta bo mam je w jabberze i jest na nim licka kbota.

Opublikowano

stary on śledził każdy mój ruch wszystko co robię, zanim się zorientowałem konta juz nie było..

ale facebook oczywiście miałem na to konto, no ale odłączył nie wiem jak...

Opublikowano

Powiązałeś chociaż to konto z jakimś facebookiem/nk czy też bigpoint.com ?

Jak powiązać konto z BP?

Potrzebne mi to bo ostatnio zajebałem 5 kont i nie chcę, żeby ktoś je odzyskał.

obraz24.png

Opublikowano

Jak powiązać konto z BP?

Potrzebne mi to bo ostatnio zajebałem 5 kont i nie chcę, żeby ktoś je odzyskał.

rejestrujesz się na bigpoint.com po zarejestrowaniu się logujesz się na konto ( bigpointowe te co założyłeś ) potem wchodzisz w Dołączy do gry ----> wpisujesz nazwę gry ----> Login i hasło -----> Połącz .... Konto zostało połączone z bigpointem. Takiego powiązania między kontem na bigpoincie a kontem na DO nie da się usuńąć .... PROSZĘ NIE NACISKAĆ USUŃ ID GRACZA !!!! USUNIE TO WAM CAŁKOWICIE KONTO Z GRY ( lecz jest możliwość jego odzyskania )

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

nie wiem jak to zrobił, ale konto było połączone, a teraz nie jest...

jak macie jakiś sposób, żeby to konto odzyskać to niech ktoś powie..

ale głównie chodzi mi o prośbę zawartą w 1 moim poście tego tematu,

jak nie ma sposobu, to po prostu, idę jutro na policję, nie oddam komuś moich 5 tysięcy godzin

Opublikowano

nie wiem jak to zrobił, ale konto było połączone, a teraz nie jest...

czym było ono połączone ?

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

konto było połączone z facebookiem

Opublikowano

konto było połączone z facebookiem

dokładnie 5 kliknięć i konto rozłączone z facebookiem ... marne są te powiązania. Miałeś key'a ... miał dostęp do wszystkiego... jedyne wyjście to pójście na policję lecz przypominam jeśli wyjdzie że nie jesteś pierwszym właścicielem lub wykryją że bociłem to troszku stracisz :) Ale marne są szanse ja tam bociłem konta miałem/mam lewego pochodzenia i wszystko ok.

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

najpierw miałem pająka potem mi keyloggera wrzucił i literówkę :( :(

i tak nic więcej mi nie pozostało jutro idę zgłoszę sprawę, w chuj poczekam to poczekam,

nicków mam ze 30 po kolei id mam biga mam, kiedy straciłem ekwipunek mam , banów nie było

konto skradzione Katliamc?38 serwer: pl1

Opublikowano

Znajomy z Ts'a już od roku ponad czeka na konto, aż policja przeprowadzi śledztwo.

Szczerze, to pożegnaj się z kontem, chodź zawsze możesz próbować.

Opublikowano

Znajomy z Ts'a już od roku ponad czeka na konto, aż policja przeprowadzi śledztwo.

Szczerze, to pożegnaj się z kontem, chodź zawsze możesz próbować.

To zależy jak trafi , w moim przypadku odzyskałem konto po zgłoszeniu na policję w ciągu 8 dni a mój kumpel z TS'a nie doczekał się i pewnie się nie doczeka końca sprawy i konta nie odzyskał ...

1371988330-U644589.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...