Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[24/7]Fantastic0Craft[Działki][RPG][Dedyk]

MarcelekLBN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@REF!:}

Polecam kupno ViP'a co wspomoże serwer oraz da wam wiele ciekawych i fajnych możliwości typu:

Latanie na smoku, Teleportacja do innych graczy, /hat ( gdy trzymamy coś w ręce i to wpiszemy mamy to na głowie :) ) większe działki i inne . Z Prośbą o kupno proszę zgłaszać się do H@ a nie do mnie :)

Zapraszam na bloga Pozdrawiam xKali:}

/bez bloga - jeron

Opublikowano

Już niedługo będzie powiększenie slotów oraz RAMu , brakuje nam niewielka kwota więc zapraszamy do zakupu Vipa który wspomoże serwer a nie portfel :) Pozdrawiam xKali

Opublikowano

Dzięki za odpowiedź,pograłem chwilę i mam już swoją opinię: ogólnie to jestem zaskoczony bo serwer bardzo mi się spodobał, miła administracja, dużo działek wszystko ok polecam.

Opublikowano

SERWER jest zajefajny naprawdę polecam miła administracja przyjemny klimat :D do zobaczenia w grze.

Zgadzam się serwer na prawdę fajny, teraz tylko czekam na zwiększenie slotów bo nie kiedy gracze się nie mieszczą.

Polecam wam /warp surowce :DDDDDDDDD

Opublikowano

Jak już przeklinasz to użyj ortografii chociaż , Nie mogę nic poradzić na to że was "deda" ponieważ nie jestem H@ . Dziś na mapkach zostanie wyłączone PVP i zostanie tylko na Arenie.

@UP

Jeśli chcesz dostać Unbana za grożenie Administracji zapraszam na forum i złożenie prośby :)

Opublikowano

Nawet, nawet serwer. O działkę musiałem trochę się naprosić, no ale w końcu dostałem.

| Pijawka I | Pijawka II | Pijawka III | MPC User I | MPC User II | MPC User III | MPC Member | MPC Member II | ProUser | MPC Member III | MPC Team | Postmaker | Postwriter |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...