Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc]Skrypty pod wp

Wirann

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Nie grałem przez jakiś czas i teraz nie za bardzo się orientuję, które skrypty pod wp jeszcze działają. Jeżeli ktoś ma jakieś działające i chciałby się nimi podzielić to będę wdzięczny.

Pozdrawiam.

Opublikowano

z tego co mi wiadomo to działa

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

@UP weź zrób Edita bo dostaniesz % za reklame innego forum.

Coś tam czytałem o tym , ale ten tuski ciężko zrozumieć nawet z translatorem

1319559475-U373267.pngkbotuserbar9ni9.png

Opublikowano

Aha czyli z tego co zrozumiałem to jest nowa wersja wp, która działa. Okej i to mnie cieszy ;p tylko, że jest po rusku i nikt z nas tego zrozumieć nie może .... haha no świetnie :P

Założę się, że jest ktoś na tym forum kto ogarnia tego nowego wp, bo z tego co pamiętam było tutaj kiedyś kilku geniuszy :P taka sugestia może napisali byście tutka ?:P

PS: Dziękuje Panowie za odpowiedzi w moim temacie ;-)

Opublikowano

@UP wątpie żeby ktoś tutaj napisał takiego tuta bo ta zajebista ekipka dała sobie spokój , z dawaniem ludzią czegoś przydatnego a dostawaniem w zamian komentarzy typu weź zrób coś sam a nie kopiujesz(gdzie nigdzie tego nie było)

1319559475-U373267.pngkbotuserbar9ni9.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...