Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

McEarth [Freebuild][Dedyk] Najlepszy serwer Freebuild! Oficjalne otwarcie 25-07-2012 Godz. 12:00 Rekrutacja ON

MCEarth

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer spoko. Zapraszam wszystkich. Nigdy sie nie nudzisz. Jest już TS3 ! :)

Wbijajcie ;d

PS: Administracja jest naprawde ogarnieta ;)

Opublikowano

Nie polecam serwer'a :

* By dostać dzialke trzeba grac 6h ... (za 1 minute jest 30$ - dzialka 10k)

* "Madzik89" zrobila sobie jakis konkurs i niby ten serwer wygral i za to maja kolejnego admina ... wow kolejna kretynka która ma 23 lata i gra w mc .. brawa dla tej pani w 1 rzędzie ... "mapy surowcowej" nie bede komentował ...

1 kilof (kamienny) mi sie nie skonczyl i juz 3 diamenty ... dlugo by mozna tak wymieniac

Opublikowano

@2up chyba pomyliles serwer

@up po prostu miałeś szczeście szansa na drop diametu to 0,5%, więc raz dropi diax a raz nie, a wgl to freebuild, nie podoba Ci się nie musisz grać. Kasa będzie zwiększona wieczorem.

my wogule nie gramy na arenie pvp gracze sami sobie organizują poprzez plugin, ale dziękuję za wszystkie dobre i złe komentarze :)

Pozdrawiam

xxx

Opublikowano

ogłaszamy przerwę techniczną i mogą występować problemy z uprawnieniami na serwerze do godzin wieczornych,

Event na Spleefie przenosimy na godzinę 20:00

Przepraszamy za niedogodności!

xxx

Opublikowano

Wielki plus dla serwera. Świetna administracja, fajni gracze, epickie budowle, pełne zaangażowanie. Jeden z lepszych FB na jakich grałem. Gorąco polecam.

Opublikowano

już za 2 godziny Event spleef :) jeśli będzie 20/20 nagroda główna będzie wynosić 60 000 Monet x3 rundy

Serdecznie Zapraszam!

xxx

Opublikowano

@Refresh

@Event: związku z budową nowego spawnu przenosimy Event na jutro na godzinę 12:00

serdecznie Zapraszamy ;)

xxx

Opublikowano

Czemu off ??

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Przepraszamy, że czasami serwer jest off, ale coś się dzieje z maszyną i nie wiemy co. ;/ postaramy się temu zaradzić jak najszybciej

xxx

Opublikowano

Serwer naprawdę fajny. Wszedłem na serwer i otrzymałem od jakiegoś gracza kasę na działkę. Bardzo mili gracze, częste eventy oraz super administracja.

Gorąco Polecam!

Działki 32x32, więc można się ostro budować :)

Opublikowano

dziękuje za wszystkie dobre i złe opinie o serwerze, ale maszyna nas zawodzi, mamy zamiar od połowy sierpnia zwiększyć ilość slotów i może nawet zmienić hosting.

Pozdrawiam

xxx

Opublikowano

spoko serwer ale roxksis... czepia sie wszystkiego taka czarna owca w administracji

Debil xD

Ja polecam serwer w 100% nie dlatego że jestem Adminką, tylko dlatego ... Gdy pierwszy raz grałam na serwerze była to jeszcze staaaara mapa ;o Z tym okrągłym spawnem to było 2 - óch adminów "Ray i Ichu666" Zostałam gorąco przywitana na serwerze :) Wszystko było tak jak w marzeniach, na początku szukałam serwera RPG bo nie było FB ;/ A jak były to hamachi. Więc wbiłam aby spróbować, dopiero gdy weszłam zobaczyłam po raz pierwszy mój ukochany serwer ... Grałam, grałam i nie mogłam się oderwać. Bardzo miła administracja, można z nimi pożartować itp. itd. Więc nagle jeden gracz namówił mnie na złożenie podania na Moderatorkę ;) Nie miałam serca tak, ale myślałam może się uda. Następnego dnia po napisaniu podania na Moderatora zostałam nim :] Nie można powiedzieć, że się cieszyłam, bo się denerwowałam :/

Ale nagle coś mi dało do myślenia, że nie mam się czego bać. Parę dni później dostałam propozycje na Adminkę, dla mnie to była bardzo trudna decyzja. ponieważ musiałam odejść z Gildii ... No cóż warto było zaryzykować . Zostałam nią na następny dzień. Więc mówię, polecam serwer. Jest bardzo miła atmosfera. Wielkie pozdrowienia dla Rocka :)

76706605.png

Opublikowano

Zmiana adresu forum KLIK

4 Edycja serwera!

Konfiguracja serwera:

pluginy: 50%

mapa: 54%

ekipa: 80%

Forum: 90%

Planowany start: 30 Sierpnia!!!

xxx

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...