Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[szukam] Kontakt Admin !

mix122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam potrzebuje kontaktu z admine kto zna albo kto zna się na Odbanowywaniu kont na darkorbit pisać na gg 23887041 proszę o pomoc

Opublikowano

Jak Cię wyłapali na bocie to nie odbanują .... Chociaż słyszałem że kiedyś zbanowali komuś konto w TOP 100 i ten ktoś zapłacił BP ( nie wiem ile ) i mu odbanowali .

Opublikowano

ja jak jeszcze grałem na pl2 to zbanowali mnie za bota ale cały czas ryłem suportowi że coś źle mi te konto przeskanowali , dzień w dzień przez 16 dni ale w 17 dniu odbanowali a bota używałem i to jest najlepsze ;D

1319559475-U373267.pngkbotuserbar9ni9.png

Opublikowano

ja jak jeszcze grałem na pl2 to zbanowali mnie za bota ale cały czas ryłem suportowi że coś źle mi te konto przeskanowali , dzień w dzień przez 16 dni ale w 17 dniu odbanowali a bota używałem i to jest najlepsze ;D

Hehe pewnie się zlitowali żebyś im dupy nie zawracał :D ale dobry sposób :)

Opublikowano

@UP no dobry ale strasznie męczący codziennie pisać do tego suportu a oni ci jedno i to samo.

Ale gdy nadchodzi ten czas gdy odpisuja Ci

Szanowny graczu.

Podczas weryfikacji twojego konta popełniliśmy błąd ,

w ramach przeprosin dostajesz jakieś gówno warte 15k urki ;D

Nie mogę wtedy chyba dostałem skokówki na x1 te za urke

@mix122 możesz próbować moim sposobem

1319559475-U373267.pngkbotuserbar9ni9.png

Opublikowano

@UP no dobry ale strasznie męczący codziennie pisać do tego suportu a oni ci jedno i to samo.

Szanowny graczu.

Witam ja mam bana przez kolegę dałem mu dane na przelew moje konto ful havoc pl3 i on zrobił to i napisał coś do support i juz miałem po kącie nie mogłem się zalogować pisałem dużo wiadomości do support opisywalem problem i dostałem odp zgłoś się do banku, konto zostało zablokowane na stałe, za wyłudzenie :/ takiego czegoś miejsca nie miało mam nawet scren przelewu kolegi

Szanowny graczu.

witam pisałem ciagle raz do supportu i aż mnie uprzedzili i nie odp aż odp i napisali ,,za dalszy spam zostanę pana emeil zablokowany"
Opublikowano

Szanowny(a) Graczu,

Konto zostało zablokowane bezpowrotnie przez Community Managera w Niemczech, bez prawa do reklamacji w supporcie elektronicznym.

Wszelkie dalsze spory należy kierować na adres poczty tradycyjnej w języku angielskim lub niemieckim.

Zna ktoś support Niemiec ??..

Opublikowano

@UP Też kiedyś coś takiego dostałem :P.

Mojemu koledze ostatnio wcieło kredki na aukcji bo postawił przed końcem jednej, a wyszło że postawił na początek drugiej tak wcześnie, że prober86 go przebił i stracił 121.000.000 na irysa :O, mówiłem, żeby napisał do supportu i tak zrobił.

Jak napisał to odpisali, że to nie ich problem, że nie zmieścił się w auckji.

Jak napisał, że mają jak zwykle gracza w dupie, to dostał bana tydzień.

obraz24.png

Opublikowano

Teraz trudno o passy do ACP, więc raczej nikt ci tego nie załatwi.

Opublikowano

Tak jak Noobek pisze, jedyną drogą jest wbicie na panel admina i odbanowanie, ale nikt nie będzie ryzykował i bawił się w SQLi itp. żeby zdjąć sobie/komuś jebanego bana na konto.

BTW. Noob ty już tu miałeś nie zaglądać :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...