Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Grodlandor - Nowa Gra !

Carrioneater

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Aktualizacja

* Dodano nowy system rekrutacji gildii

* Dodano nowy podgląd profili gildii

* Dodano możliwość zmiany nazwy gildii oraz dodania opisu gildii

* Zmieniono limit maksymalnego poziomu prędkości wierzchowca z 30 na 40

Pomogłem?👍

Daj Like! :D

Opublikowano

Dnia 18.11.2012r. godz. 20:00

Została dodana nowa szata graficzna strony głównej jest to kolejna aktualizacja z naszej strony, w najbliższym tygodniu zmienimy szatę graficzną w środku gry. Kolejną nowością jest to iż kolejne zmiany/aktualizacje będą ogłaszane właśnie tu(strona glowna), zakładka news w grze zostanie usunięta.

Dnia 18.11.2012r. godz. 21:00

Dziś kolejne dodatki:

Dodano kolejne poziomy budynków gildii

Dodano zdobywanie sławy gildii

Pracujemy nad systemem misji epickich, dziennych i zwykłych dlatego rozszerzone funkcje wierzchowca trochę się opuźnią, gdyż jest on powiązany właśnie z tymi misjami

Pomogłem?👍

Daj Like! :D

Opublikowano

Wnerwia mnie troche ta gierka :D, przed 18 miałem raportów 4 , po 6 już 80, i to po okolo 40 mi nabil jeden gracz..., więc chciałbym żebyś dodał,że po zaatakowaniu kogoś możesz go jeszcze raz zaatakować po 1h :D

Opublikowano

yy, nie zrozumiałeś :)

jeśli np mnie zaatakuje ktoś to po godzinie dopiero może mnie ponownie, ale innych w tym czasie co jest ustalony, tzn 1 gracz może zaatakowac 1 gracza tylko raz

Opublikowano

pracuję nad dosyć obszerną aktualizacją dlatego nic nowego nie dodałem w poprzednim weekendzie ;)

w aktualizacji znajdą się takie rzeczy jak np. system misji epickich, misji dziennych, fabuła gry.. i wiele więcej ;)

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...