Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z kbotem

maniek7v7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki o to problem. Licencje mam na 12lat ale dzis jak chcialem włącztc bota to przy checking licens(czy jakos tak) pisze "error". O co chodzi??

Opublikowano

o toże był restart licencji i teraz coś się z jabberem stało i chwilowo kbot nie działa

PS: Wystarczy raz dziennie wieczorkiem przejrzeć forum ;] , a nie zakładac cały czas tematy tego typu

1319559475-U373267.pngkbotuserbar9ni9.png

Opublikowano

aha :D to lipa;/ od czwartku DO wprowadza jakies nowe sprawdzanie kont nowy system anty-botowy i mozemy sobie pomarzyc :)

Skąd wiesz ?

Opublikowano

ja już tyle razy słyszałem o nowym systemie anty-botowym ale zawsze niby wprowadzą a tak naprawde nic nie robią, a nawet jeśli ma być nowy systrm to Ivan wyrwie nas z każdej opresji ;D

Opublikowano

Najlepiej na 1 gali ( x-3 , x-4 ) dość szybko uri pd ranga itd. wpada :) Ja na 2 kontach bocę golcem i lenovem ale wydaje mi się że lenovem lepiej bocić :)

@up To chyba się tam przeniosę :P Czy tam naprawdę tak mało ludzi po bitkach lata ? :)

Opublikowano

No w tych godzinach co napisałem to tak ale tyle co mi zbiera to razem z podwajaczem i petem z dwunastoma radarówkami , jeśli chcesz to wbijaj śmiało na us3 firma eic no i klan mam taki kredkowi to na początek bym ci wypłacił kredki ;]

@EDIT: bo tu mało polaków gra , nie ma z kim polatać , tak z 3/4 polaków by się przydały na tego serva ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...