Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sposób Na Kowala

Criss7495

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, słyszałem od kumpla ostatnio że podobno działa coś takiego z kowalem ze np. kupujemy u handlarza bron na 1lvl, idziemy do kowala i ulepszamy ja aż ulepszanie nie powiedzie się, kiedy już się nie uda ulepszamy swoją broń np. rib'a bądź fms'a. Chodzi o to ze kowal nie może palić dwa razy pod rząd, czy to prawda i czy ten sposób działa?

Opublikowano

ja slyszalem ze trzeba spalic buty od handlarki na 27lvlu . . . ale nie wiem czy to dziala ja probowalem i mi nie spalil fmsa od +7 na +9 ale radze nie probowac bo szkoda stracic bron;] ! :*

Moje GG: 9910120

==Metin2 My Life==

Firma Z Dedykacją Dla Parooofeek .

Opublikowano

Radze nie robić tak z rib'em lub fms'em bo mozesz go stracic ;p.

@3up mi tez spalił 4 itemy pod rząd, no prawie bo 1 robiłem bodziem xD.

userbar03.png
Opublikowano

mi spalil

Jeżeli uważasz, że Mou to dobry medator forum wklej to do swojej sygnaturki GG:3236172

MrCebula to zjeb!Jeśli popierasz moje zdanie wklej to do sygny!

Jeżeli uważasz że Cebula to je*any neo kid,

jestem nałogowym nabijaczem postow sprzedaje konta na zamowienie 1000 postow w miesiac pisac na gg nieno zarcik :D ale jesli to nie zabronione to z checia

Opublikowano

raz mi sie udało tym sposobem fmsa +9 zrobić ale nic po za tym.... to nie działa.... zwykły fart

であるSpidoo

Opublikowano

Znaczy mi działa ale jak coś spale to TEN SAM ITEM mogę ulepszyć na +6/7 np. ebony pali na +5 ale za 2 razem ulepszył mi na +7

Ssam pały za 5zł.

Opublikowano

Mi sie zdaje ze jest sposob na kowala albo poprostu mam farta bo uleszyłem (moim pro sposobem) 2 halki na +7 kose na +7 tygre na +8 tarcze na +7 itp na +7 i +8

wszystko uleszałem od +0

Ktos pisał ze jak jakies tam renderówki ze jak 2 to nie spali a jak 1 to spali to takie rzeczy mozna sprawdzic w cheat engine

Opublikowano

Nie ma żadnego sposobu na kowala.Kowal to jest gracz komputerowy czyli NPC.I to nie zależy od tego czy masz farta.On ulepszy +1,2,3, i może ci spalić na +4 a czasami na +1.Więc nie ma żadnego sposobu.Więc proszę o zamknięcie tematu.

Z góry ThX

Opublikowano

Jest taki "Niby" Sposób na kowala , tzn to pokazuje jakie mamy szczęscie Możemy je sprawdzić u starszej pani od (30?) lvla.

Poszukajcie na necie sposób na kowala - starsza pani. To daje wam większą szanse że wam sie uda coś zrobic =]

Opublikowano

@EDIT: Sry zrobił mi sie lag i wyszedł Double-Post;/

Jutro Spróboje z Kowalem Na tej samej zasadzie:D:D! ;P

Moje GG: 9910120

==Metin2 My Life==

Firma Z Dedykacją Dla Parooofeek .

Opublikowano

;d

Gadanie...

Mam sposob na kowala ! juhu ale super -.-

To tylko zwykly fart...

Nie ma takiego czegos jak sposob na kowala ...

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...