Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Z komputerem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam problem bo siedze u kuzynki na lapku a ona ma go strasznie zajechaneko komp sam w sobie nie jest jakis slaby, tam 1gb ramu proc 2 rdzeniowy ale problem w tym ze co chwile strasznie scina np gram sobie w lola albo cos innego i tak 30sek chodzi ok potem 20 sek takie sciny ze wyrzymac nie mozna, i tak w kolko, probowalem cleanerem wyczyscic ale duzo to nie dalo, zna ktos jakies jeszcze programy do czysczenia albo jakies przyscieszacze? bo gamebooster jeszcze pogarsza tylko

Za pomoc oczywiscie lajki

Opublikowano

Możesz też spróbowac programem TuneUp.

Posiada on funcję Trub Turbo który wyłącza zbędne procesy (w tym systemowe) poprawia wydajnosc komputera.

Jest przeznaczony do gier .

1 Wada jest to wersja Trial na 15 dni chyba że kupisz pełną wersję.

Tu do pobrania :

http://www.dobreprogramy.pl/TuneUp-Utilities,Program,Windows,12764.html

1364047611-U477327.png

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

Nie pisać mi na PW w sprawach pomocy od tego macie dział komputery!!!

I nie pomagam na PW!

gardenscapes cheats

bakery story 2 cheat

Opublikowano

Podłącz go do prądu, to powinno pomóc, albowiem laptopy oszczędzają energię, a jak podłączysz do prądu to już tego nie robią.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...