Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuje

F!rma

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

oryginalne.?

prosze o upka:)

<b><!--coloro:#00BFFF--><span style="color:#00BFFF"><!--/coloro--><!--sizeo:4--><span style="font-size:14pt;line-height:100%"><!--/sizeo--><!--fonto:Palatino Linotype--><span style='font-family: "Palatino Linotype"'><!--/fonto-->You are Talking Shit! Rally<sup>33</sup>Shit!<!--fontc--></span><!--/fontc--><!--sizec--></span><!--/sizec--><!--colorc--></span><!--/colorc--></b>

<b><!--fonto:Palatino Linotype--><span style='font-family: "Palatino Linotype"'><!--/fonto--><!--coloro:#00BFFF--><span style="color:#00BFFF"><!--/coloro--><!--sizeo:4--><span style="font-size:14pt;line-height:100%"><!--/sizeo-->1. Diablo Mod <!--coloro:#FF0000--><span style="color:#FF0000"><!--/coloro-->83.1.164.124:27028<!--colorc--></span><!--/colorc--> Steam

2. Zombie Mod <!--coloro:#FF0000--><span style="color:#FF0000"><!--/coloro-->83.143.134.61:27025<!--colorc--></span><!--/colorc--> Steam

3. Aim/Awp Only HS <!--coloro:#FF0000--><span style="color:#FF0000"><!--/coloro-->83.143.134.61:27021<!--colorc--></span><!--/colorc--> Steam

4. FFA <!--coloro:#FF0000--><span style="color:#FF0000"><!--/coloro-->83.1.164.150:27104<!--colorc--></span><!--/colorc--> Steam

5. GunGame DM <!--coloro:#FF0000--><span style="color:#FF0000"><!--/coloro-->83.143.134.61:27030<!--colorc--></span><!--/colorc--> Steam/NS<!--sizec--></span><!--/sizec--><!--colorc--></span><!--/colorc--><!--fontc--></span><!--/fontc--></b>

Opublikowano

tak miedzy innymi ale i tak nie dokladnie oto mi chodzi

<b><!--coloro:#00BFFF--><span style="color:#00BFFF"><!--/coloro--><!--sizeo:4--><span style="font-size:14pt;line-height:100%"><!--/sizeo--><!--fonto:Palatino Linotype--><span style='font-family: "Palatino Linotype"'><!--/fonto-->You are Talking Shit! Rally<sup>33</sup>Shit!<!--fontc--></span><!--/fontc--><!--sizec--></span><!--/sizec--><!--colorc--></span><!--/colorc--></b>

<b><!--fonto:Palatino Linotype--><span style='font-family: "Palatino Linotype"'><!--/fonto--><!--coloro:#00BFFF--><span style="color:#00BFFF"><!--/coloro--><!--sizeo:4--><span style="font-size:14pt;line-height:100%"><!--/sizeo-->1. Diablo Mod <!--coloro:#FF0000--><span style="color:#FF0000"><!--/coloro-->83.1.164.124:27028<!--colorc--></span><!--/colorc--> Steam

2. Zombie Mod <!--coloro:#FF0000--><span style="color:#FF0000"><!--/coloro-->83.143.134.61:27025<!--colorc--></span><!--/colorc--> Steam

3. Aim/Awp Only HS <!--coloro:#FF0000--><span style="color:#FF0000"><!--/coloro-->83.143.134.61:27021<!--colorc--></span><!--/colorc--> Steam

4. FFA <!--coloro:#FF0000--><span style="color:#FF0000"><!--/coloro-->83.1.164.150:27104<!--colorc--></span><!--/colorc--> Steam

5. GunGame DM <!--coloro:#FF0000--><span style="color:#FF0000"><!--/coloro-->83.143.134.61:27030<!--colorc--></span><!--/colorc--> Steam/NS<!--sizec--></span><!--/sizec--><!--colorc--></span><!--/colorc--><!--fontc--></span><!--/fontc--></b>

Opublikowano

Zainstalowałem sobie tą viste i ją zaraz usunąłem. Nie wiem jednak jak powrócić do starych ikon i jaką nazwą zapisała mi się na dysku c zostało mi na nim tylko 750mb wolnego miejsca :(. Pomóżcie pls.

Pomogłem? Kliknij: www.pajacyk.pl

Opublikowano
Zainstalowałem sobie tą viste i ją zaraz usunąłem. Nie wiem jednak jak powrócić do starych ikon i jaką nazwą zapisała mi się na dysku c zostało mi na nim tylko 750mb wolnego miejsca :(. Pomóżcie pls.

Ciężko jest usunąć te kompozycje, ale i tak ciesz się, że Ci wogóle system z tym wstał, bo czasem niechce :mellow:

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano
kiedyś sobie instalowałem takie style ale strasznie muliły i mieszały. Lepeij poczekać na 7 :P

Albo zainstalować Viste,nic nie przymula ani nie psuje :D

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano
Albo zainstalować Viste,nic nie przymula ani nie psuje :D

:D Mam aktualnie Viste i właśnie mi przymula ;p czekam na 7

Może muli bo to Vista od Hp z jego syfem :/

Pamiętam, że z 4 lata temu jarałem sie tymi stylami :D

Opublikowano
:D Mam aktualnie Viste i właśnie mi przymula ;p czekam na 7

Może muli bo to Vista od Hp z jego syfem :/

Pamiętam, że z 4 lata temu jarałem sie tymi stylami :D

eoe? Ja już mam 7 xo

Opublikowano

Po 1 , zapewne starszy i starszym userem. Ja sobie pozwalam , a na co ? Ja tylko stwierdziłem fakt ale dobra. Ja nie jestem noobem bo nawet nie rozumiesz tego stwierdzenia , rada nie używaj go i po piąte przez dziesiąte co w starcie jest trudnego ? A jak coś nie tak , to poszukaj sobie łaskawie sam

Opublikowano
po piąte przez dziesiąte co w starcie jest trudnego ?
Czy ty myślisz, że przycisk "START" jest łatwo kliknąć, gdy jest on po angielsku? :<

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano
Czy ty myślisz, że przycisk "START" jest łatwo kliknąć, gdy jest on po angielsku? :<

LOL :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...