Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Prawa Autorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja tam mam stare filmiki z różnymi piosenkami no ale co tam jak się ma mało widzów, napewno tak chyba że wykupisz na iTunes etc., tak to się nie przywalą, chyba że masz partnera albo pojebanego widza który cię zgłosi ;P

Opublikowano

Proponuję wziąć tą piosenkę i zrobić, jak połowa osób, które korzystają z YT, czyli delikatnie przerobić kilka sekund muzyki, tworząc tym samym lekki remix.

Art. 2.

1. Opracowanie cudzego utworu, w szczególności tłumaczenie, przeróbka, adaptacja, jest przedmiotem prawa autorskiego bez uszczerbku dla prawa do utworu pierwotnego.

Omg, pamiętam jak do tego kułam 2 noce -.-

Opublikowano

Proponuję wziąć tą piosenkę i zrobić, jak połowa osób, które korzystają z YT, czyli delikatnie przerobić kilka sekund muzyki, tworząc tym samym lekki remix.

Omg, pamiętam jak do tego kułam 2 noce -.-

No OK.

Ale jak to zrobić ? :D

Nigdy się tym nie bawiłem.

Opublikowano

Ech.. Wystarczy zmienić licencję zwykłą na Creative Commons i ci nie usuną. Licencję zmieniasz podczas dodawania filmiku.

Opublikowano

Twój film jest zablokowany bo EMI ( zapewne wytwórnia piosenki którą masz wrzuconą ) zgłosiło Cię :) Tzn. może nie koniecznie EMI, ale ktoś Cię zgłosił za tą piosenkę.

Kocham mame

Opublikowano

Tego filmu nie naprawisz z tą muzyką. Wredna tam wspomniała żeby ją trochę zremiksować, może to będzie działać.

Kocham mame

Opublikowano

Tego filmu nie naprawisz z tą muzyką. Wredna tam wspomniała żeby ją trochę zremiksować, może to będzie działać.

No dobra jakim programem :D ?

Bo jak zmienie muzykę to znowu mi wywali i prawach.

Opublikowano

Chyba nawet w najzwyklejszym Windows Movie Maker przytniesz piosenkę itd. Jeżeli masz Windows 7 to musisz Movie Maker`a pobrać z internetu tylko najlepiej abyś miał wersję 6.0

Kocham mame

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...