Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak modować odgłosy w grze?

railroad

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No nie wiem ? Normalnie , wrzucasz do plików w grze ;)

Opublikowano

Dobra, ale mi chodzi o takie bardziej szczegółowe modowanie. Np. jak otworzyć plik ingame_voice żeby tam poedytować poszczególne odgłosy. Da się to na pewno zrobić, bo jakby inaczej powstały mody na odgłosy zalogi?

9e5d547b6355b67b.jpg

Opublikowano

Może nagraj lub wstaw jakiś plik z tym głosem, jednakże pamiętaj żeby był to ten sam typ pliku.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Dobra, ale mi chodzi o takie bardziej szczegółowe modowanie. Np. jak otworzyć plik ingame_voice żeby tam poedytować poszczególne odgłosy. Da się to na pewno zrobić, bo jakby inaczej powstały mody na odgłosy zalogi?

Nie znasz się na tym (nie posiadasz podstawowej wiedzy) = nawet się za to nie bierz.

Opublikowano

Dobra w hujka robiłem ^^

.fsb to jest normalne jak mp3. tzn., np chcemy podmienic intro muzyke z malinovki na dubstep (xdddd) , to plik mp3 zmieniamy na .fsb poprostu i wrzucamy tam do sounds

A z tymi ingame voice jutro wytluamcze bo dzis mi sie nie chce

Opublikowano

no chociaż tyle

A można prosić i linki? Bo jakoś znależć niemoge ^^

@edit: dobra, już mam i otworzyłem sobie ingame voice. DZIEKI WIELKIE

9e5d547b6355b67b.jpg

Opublikowano

Dobra mam juz extractor fsb, tylko teraz jak mam spakować te pliki??? do postaci ingame_voice.fsb?

9e5d547b6355b67b.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...