Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odgłosy w tle podczas gry

railroad

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Niedawno widziałem w jakimś filmiku o wocie, że podczas bitwy w tle było słychać spadające i latające samoloty itp. Poda ktoś linka do tego moda?

9e5d547b6355b67b.jpg

Opublikowano

Może to tylko dźwięk nałożony przez autora?

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Skoro tak, to może ktoś poda link do tuta jak podmienić samemu dzwieki w grze, np dzwieki zalogi??

9e5d547b6355b67b.jpg

Opublikowano

A nie było to czasem na mapie Airfield? Tam takie odgłosy to normalka

Nie jest to mod sam go mam ale juz nie pamietam skad wiem tylko ze jest stworzony przez ruska

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

To było realistic sounds, chyba mieliśmy to od tego samego autora, ruska Flap ;] Realistyczne dźwięki silnika, wystrzału, samoloty i moździerze w tle, jak na wojnie :P W google se wygoogluj (? tak sie pisze?) "realistic sounds for wot".

@down

Taak mieliśmy to samo :) A te polskie głosy to śmieszne na 5 minut, gram na zwykłych modach :P

11cc1be4064edda5addd6e1.png
Opublikowano

To było realistic sounds, chyba mieliśmy to od tego samego autora, ruska Flap ;] Realistyczne dźwięki silnika, wystrzału, samoloty i moździerze w tle, jak na wojnie :P W google se wygoogluj (? tak sie pisze?) "realistic sounds for wot".

Dokładnie tak było tam rózne wersje odgłosów silników itp mozna było niektóre rzeczy wybierac ale teraz sie przezuciłem na odgłosy z najlepszych polskich filmów itp ogółem smieszne

1372333810-U137250.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...