Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] jak sciagnac patch

trzeci323

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema pewnie bedzie patch i czy bede mogl ga sciagnac bo do tej pory 'fail to download server information.restart laucher pl' i nie sciaga mi sie to bylo juz tak przez konserwacja ktora teraz robia do tej pory odpalem cabala w taki sposob ze skrot cabalmain na pulpit i prawy wlasciwosci i w element docelowy dopisalem husky ale po konserwacji nie scaigne patcha co zpowoduje ze nie bede mogl grac i chcailem sie spytac czy j.w. w cudzyslowiu juz tego nie bede miec i normalnie bede mogl sciagac (pathowac) czy musze od nowa gre sciagac

.

.

.

.

.

Opublikowano

już się normalnie odpala ale pasy nie działają

Nick w grze :Akail/BuLu

Nick:Akail

Klasa:Warrior

LvL:57 rośnie z dnia na dzień

Opublikowano

kliknij check files mi coś się updatuje

Opublikowano

ta juz z 2 razy resetowałem hasło , moge se poczekać ;D może w cs pogram bo dawno nie grałem

Opublikowano

Jeżeli wyskakuje Ci taki błąd

'fail to download server information.restart laucher' , to wystarczy odpalić przez administratora i tyle. (na przyszłość) bo niepotrzebnie marnować czas na reinstal klienta , nie wiem co jest grane , no ale nie tylko ty nie możesz się zalogować , więc pewnie trwają jeszcze jakieś pracę lub coś.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...